Όταν η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε τον πρίγκιπά της Φίλιππο Μιχόπουλο

Όταν η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε τον πρίγκιπά της Φίλιππο Μιχόπουλο

«Δεν θέλω κανέναν “σατράπη” στη ζωή μου αλλά ούτε και έναν που θα τον κάνω ό,τι θέλω», λέει η Αθηνά Οικονομάκου για τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Filippos_Athina
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος σε λίγες ώρες θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η Αθηνά γνώρισε τον πρίγκιπά της πριν από πέντε χρόνια σε κάποια παραλία της Μυκόνου και έκτοτε ζει στο πλευρό του τον απόλυτο έρωτα και την απόλυτη ευτυχία. Μέχρι τότε η ηθοποιός κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα social media και τα φώτα της δημοσιότητας. Σε παλαιότερες δηλώσεις της για τον άνδρα της ζωής της έχει πει:


«Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία το καλοκαίρι του 2013. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, και αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε. Ο Φίλιππος είναι η πιο υγιής σχέση της ζωής της».

View this post on Instagram

ʏᴏᴜ ᴀɴᴅ ᴍᴇ ♥️ #love #couplegoals #family

A post shared by ᴬᵀᴴᴵᴺᴬ ᴼᴵᴷᴼᴺᴼᴹᴬᴷᴼᵁ (@athinao1konomakou) on


Αθηνά: Στη σχέση μας κουμάντο κάνει ο Φίλιππος
Κλείσιμο
Το στιλ, η φινέτσα και η ευγένεια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που κέρδισαν την Αθηνά από την πρώτη στιγμή που τον είδε να περπατάει προς το μέρος της. Το 2015, σε μια ακόμη συνέντευξη λέει: «Στη σχέση μας κάνει κουμάντο ο Φίλιππος… Θα πω την γνώμη μου, θα βάλω τα όριά μου, αλλά ο άντρας είναι ο κυρίαρχος σε μια σχέση. Δεν θέλω κανέναν “σατράπη” στη ζωή μου αλλά ούτε και έναν που θα τον κάνω ό,τι θέλω».



Ο πολιτικός γάμος και ο ερχομός του γιου τους Μάξιμου

Η συγκατοίκηση δεν θα αργήσει να έρθει. Το τέλος του 2014 βρίσκει το ερωτευμένο ζευγάρι να ζει κάτω από την ίδια στέγη. Τον περασμένο Νοέμβρη, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό στο Γύθειο κάτω από άκρα μυστικότητα και καλεσμένοι ήταν η οικογένεια και οι πολύ στενοί φίλοι τους. Η Αθηνά ήταν ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Στις 14 Μαρτίου του 2018, η Αθηνά και ο Φίλιππος έγιναν για πρώτη φορά γονείς και ο μικρός Μάξιμος ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.




Αύριο λοιπόν η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας θα παντρευτούν και όπως προστάζει η παράδοση: Με παπά και με κουμπάρο στην αγαπημένη τους Μύκονο εκεί δηλαδή που ξεκίνησε η ιστορία της αγάπης τους και έχοντας στο πλευρό τους όλους τους αγαπημένους τους.

View this post on Instagram

It was always you.. #foreverandalways #HappyValentinesDay ♥️

A post shared by ᴬᵀᴴᴵᴺᴬ ᴼᴵᴷᴼᴺᴼᴹᴬᴷᴼᵁ (@athinao1konomakou) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης