Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Δεν είναι δουλειά του ηθοποιού να ασχολείται με την τηλεθέαση

Anna-Maria-Papaxaralabous

«Ακολουθείς ένα ρόλο, όχι τι θα ήθελε ο κόσμος, ειδικά σε ένα δράμα», λέει η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για τη συμμετοχή της στη δραματική σειρά

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους τη φετινή χρονιά συμμετέχει στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή» έχοντας μάλιστα και πρωτγανιστικό ρόλο. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 μέρες TV όπου μίλησε για τον ρόλο της αλλά και τα νούμερα της τηλεθέασης.

- Πώς θα δούμε την Έλενα στα επόμενα επεισόδια;
«Για την Έλενα τα πράγματα στα επόμενα επεισόδια μένουν σταθερά. Δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει την ευτυχία που βιώνει, δεν μπορεί ακόμη να τη διαχειριστεί. Σίγουρα η σχέση με τον μικρό της γιο, τον Χάρη, είναι προβληματική. Γύρω από την Ελενα συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα, η ίδια όμως παραμένει στον δικά της κόσμο. Δεν αντιλαμβάνεται τα πράγματα καθόλου. Αργεί να τα αντιληφθεί η ίδια».

- Γίνεται πολύς λόγος για τα νούμερα τηλεθέασης Πόσο σας αφορούν;
«Φυσικά παρακολουθώ την τηλεθέαση, αλλά σε λογικά πλαίσια. Θεωρώ ότι ένας ηθοποιός δεν μπορεί να κάνει πράγματα για να αλλάξει την τηλεθέαση. Ακολουθείς ένα ρόλο, όχι τι θα ήθελε ο κόσμος, ειδικά σε ένα δράμα. Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα που καθορίζουν την τηλεθέαση που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό του καναλιού, αν η σειρά είναι σωστά τοποθετημένη και σε σωστή ώρα και αυτά είναι πιο βασικά κάποιες φορές και από το ίδιο το προϊόν. Για αυτό θεωρώ ότι δεν είναι δουλειά του ηθοποιού να ασχολείται με την τηλεθέαση, αλλά δουλειά των μάνατζερ. Νομίζω δηλαδή ότι έχει ξεφύγει λίγο το θέμα με την τηλεθέαση…»

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης