Η Κατερίνα Παπουτσάκη ποζάρει για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ποζάρει για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της 

katerina_papoutsaki_itho
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς, καθώς θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Η ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και είναι ιδιαίτερα διακριτική και προσεκτική με τα Μέσα. Μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το παιδί που περιμένει, ωστόσο, τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης έκαναν την εμφάνιση τους.


Η Κατερίνα Παπουτσάκη φωτογραφήθηκε με τον γιο της Μάξιμο, για χάρη του Instagram και για πρώτη φορά είδαμε την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Φυσικά, τα likes “έπεσαν” βροχή από τους διαδικτυακούς της φίλους!


Δείτε τη φωτογραφία:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με το Μάξιμο μαθαίνουμε παρέα για την σωστή στοματική υγιεινή και βουρτσίζουμε τα δόντια μας 2 φορές την ημέρα, από 2 λεπτά. Με τη νέα παιδική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με πρωταγωνιστές τους ήρωες του Star Wars αποκτήσαμε άλλο έναν λόγο για να το διασκεδάζουμε. Η #oralB είναι ειδικά σχεδιασμένη για τα παιδικά δοντάκια( 3+) και τη συνιστούν οι οδοντίατροι. Εσείς τη δοκιμάσατε? #oralB #oralbelectrictoothbrush #brushingbecomesWOW

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης