H Τζούλια Νόβα μιλάει για τον «σκληρό» πατέρα της και λυγίζει

H Τζούλια Νόβα μιλάει για τον «σκληρό» πατέρα της και λυγίζει

«Δεν μιλάω με τον πατέρα μου. Έπειτα από ένα μεγάλο τσακωμό με τη μητέρα μου τα πήρε όλα και εξαφανίστηκε», αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα

Tzoulia_Nova
Τη Τζούλια Νόβα την γνωρίσαμε μέσα από το τηλεπαιχνίδι ο «Τροχός της Τύχης». Η νεαρή κοπέλα που προσφάτως ανακοίνωσε πως θα κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση μίλησε στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τις δύσκολες και σκληρές καταστάσεις που έζησε με τον πατέρα της. Με δάκρυα στα μάτια είπε:

«Δεν μιλάω με τον πατέρα μου. Μέναμε στη Γερμανία και πιο πολύ δούλευε η μαμά από τον μπαμπά. Ότι είχε αποκτήσει ήταν από εκείνη. Όταν γυρίσαμε στην Ουκρανία και χώρισαν έπειτα από ένα μεγάλο τσακωμό, τα πήρε όλα και εξαφανίστηκε. Όχι απλώς τα πήρε όλα, τα πήρε και τα χάρισε σε άλλη γυναίκα. Σήκωσε χέρι και στη μαμά και στη γιαγιά, εγώ ήμουν έξι ετών τότε. Ήταν σοκαριστικό! Όταν ήμουν εφτά ετών, ήμασταν με τη γιαγιά και περπατούσαμε στο δρόμο και ενώ ήταν χαμένος, τον συναντάμε και μόλις τον είδα έτρεξα να τον αγκαλιάσω. Και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μου πιάσει τα χέρια και να μου πει “πήγαινε, πήγαινε” και με έδιωξε. Για μένα ήταν πάρα πολύ σκληρό. Ένας πατέρας δεν συμπεριφέρεται έτσι». 

Η όμορφη Τζούλια αναφέρθηκε επίσης και στον «Τροχό της Τύχης» και είπε πως κάποια στιγμή αισθάνθηκε και σαν γλάστρα...

Έβαλε τα κλάματα η Τζούλια Νόβα! “Λύγισε” μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη! «Ήταν σοκαριστικό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης