Στη δημοσιότητα το teaser του Κωνσταντίνου Αργυρού για τα νέα του τραγούδια

Στη δημοσιότητα το teaser του Κωνσταντίνου Αργυρού για τα νέα του τραγούδια

Ο τραγουδιστής κάνει δυναμικό comeback 

argiros
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του, για ακόμη μια φορά έρχεται να εντυπωσιάσει το κοινό του. Λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου του album από την Panik Platinum, μας παρουσιάζει ένα άκρως κινηματογραφικό teaser!


Ξεχωριστά πλάνα υψηλής αισθητικής που εντυπωσιάζουν, με την σκηνοθετική υπογραφή του ταλαντούχου και βραβευμένου Γιάννη Δημολίτσα. Για ακόμη μια φορά, ο Κωνσταντίνος μας εκπλήσσει ευχάριστα, μπαίνοντας σε ένα κινηματογραφικό ρόλο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, ταξιδεύοντας σε ξεχωριστά μέρη της Ελλάδας και σε πολύ διαφορετικά σκηνικά, με το teaser να μας προδιαθέτει για τον δίσκο της χρονιάς!


«Ύστερα από δυόμισι χρόνια εμπειριών στη χώρα που μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω και μετά από στιγμές που μοιράστηκα με όλους εσάς (είτε προσωπικές είτε αφηγούμενες από φίλους), ήρθε η στιγμή να ταξιδέψουμε μαζί σε νέους μουσικούς δρόμους, στους οποίους ούτε εγώ ο ίδιος έχω ταξιδέψει!Με σεβασμό πάνω απ' όλα σε εσάς, στη μουσική και στους συνεργάτες μου», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.


Δείτε το official album teaser:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης