Ο Τόλης Βοσκόπουλος για μια και μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο

voskopoulos

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 

Ο Τόλης Βοσκόπουλος θα πραγματοποιήσει μια και μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00. 60 χρόνια επιτυχημένης μουσικής διαδρομής, ενός σπουδαίου καλλιτέχνη που όλοι εκτιμούμε και αγαπάμε. Ο Τόλης θα φέρει στο Ηρώδειο ολες τις μεγάλες του επιτυχίες, τα τραγούδια της ζωής του που έγιναν τραγούδια της δικής μας ζωής και θα είναι πάντα στην καρδιά μας, αναλλοίωτα μέσα στον χρόνο!


 Three years with suspension for Voskopoulos

ΣΧΟΛΙΑ (6)

giorgos

παρτε και κανα κουτι παμπερς θα τα χρειαστει!!

?!

Έλεος. Δεν ζεί και ο Παβαρότι να σας τον στείλουμε να βγεί στο Romeo για αντίποινα.

Αγγελος

Δικαίωμα του καθενός να εκφράζεται για οτιδήποτε,είτε είναι για το Ηρώδειο η το είδος της μουσικής κλπ! Για τον ίδιο λόγο και ο Βοσκόπουλος δικαίωμα έχει να τραγουδήσει όπου θέλει!! Ευχαριστώ!

ΑΧ ΗΡΩΔΕΙΟ !

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΗΡΩΔΕΙΟ . ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Ο ΤΟΛΗΣ ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ , ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ , ΟΥΤΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ! ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ !!!! ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΩΝΗ ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΖΕ ΟΛΟΥΣ !!!

Χαρούλα Μακρή

Αν είχε φωνή το θέατρο θα φώναζε σε κάτι δήθεν σαν και σένα να πάτε να μάθετε να ζείτε...και αν χάνεις κάτι τέτοιες μοναδικές στιγμές ...εμείς θα το χαρούμε ολοκληρωτικά και στο Ηρώδειο...μαγικά δεν θα είναι;

Ο Μόνος που έπρεπε να τραγουδήσει πάνω στην Ακρόπολη.

Ο Τόλης έπρεπε να είναι ο μόνος στον οποίο έπρεπε να δοθεί το δικαίωμα να τραγουδήσει πάνω στον βαχο της Ακρόπολης. Ο Μόνος και μοναδικός. Και όλα τα άλλα για ξεσηκωτικά τραγούδια , έντεχνα, ελαφρολαικά, δήθεν , μοντερνικά και έτσι και αλλοιώς , είναι μετά. Ο Τόλης τραγούδισε.Τραγούδι είναι ότι τραγουδιέται. Και τραγουδιέται για νάναι τραγούδι. Μετά αρχίζουν τα υπόλοιπα τεχνικά. Δηλαδή η τεχνικοί τύποι και οι προδιαγραφές , άρα το προιόν. Και πολλοί αναμαλιασμένοι επιδοτούμενοι της μουσικής και για την μουσική νομίζουν ότι κάτι κάνουν και κάτι λένε. Και το υπουργείο πολιτισμού έπρεπε να έχει σε πρώτη ζήτηση απ τον Τόλη να τραγουδήσει -ο μόνος ώς τώρα και από δώ και πέρα- πάνω στην Ακρόπολη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης