Τι μαγείρεψε η Φωτεινή Δάρρα στην Κύθνο;

Τι μαγείρεψε η Φωτεινή Δάρρα στην Κύθνο;

Αν και Ζακυνθινή, με λατρεία για τη Ζάκυνθο, η πολύ ανανεωμένη και πάντα όμορφη Φωτεινή Δάρρα βρέθηκε φέτος στις Κυκλάδες με μια σειρά από συναυλίες

dara0
Η ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα βρίσκεται στην πιο δημιουργική της περίοδο, καθώς μαγεύει ελληνικό και διεθνές κοινό. Στην πανσέληνο του Αυγούστου την περασμένη Κυριακή, τραγούδησε στην Παναγία Χρυσοπηγή στη Σίφνο, χώρος που για πρώτη φορά άνοιξε για συναυλία.  Οι μουσικοί και συνεργατες της μιλούν για τη συνεργασία τους μαζί της ως μια εξαιρετική εμπειρία!

Η Φωτεινή δημιουργεί στη σκηνή ένα κλίμα εξαιρετικά παρεΐστικο με μαέστρο τον Γιώργο Παπαχριστούδη ( τον σύντροφο της) και μια υπέροχη ορχήστρα που περιοδεύει στην Ελλάδα, φέτος το καλοκαίρι. Η Φωτεινή Δάρρα και ο Γιώργος Παπαχριστούδης είναι αφοσιωμένοι στη μουσική και την τέχνη αλλά πάνω από όλα στο κοριτσάκι τους!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αύριο βράδυ με πανσέληνο τραγουδάμε στην πανέμορφη Σίφνο! @sifnos_island #greekislands #kyklades #concert #singer #greeksinger #singing #music #greekmusic #foteinidarra #pickoftheday #fullmoon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Foteini Darra Official (@foteini.darra) στις



Φανατική λάτρης του καλού φαγητού αλλά και της μαγειρικής, η Φωτεινή απόλαυσε τοπικές λιχουδιές κατα τη διάρκεια της παραμονής της στη Σίφνο και την Κύθνο, που είναι οι πιο πρόσφατοι σταθμοί της περιοδειας της. Ο φακός τη συνέλαβε στην κουζίνα της πασίγνωστης κυθνιώτικης ταβέρνας ''Το Στέκι του Ντέτζη'', οπου η μαγείρισσα Μοσχούλα, της αποκάλυψε μυστικά από τις υπέροχες συνταγές της. Μάλιστα η Φωτεινή δημοσίευσε φωτογραφία που αποτύπωσε τη στιγμή στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: 

IMG 1215


IMG_1302
IMG_5748
dara001
dara002
Κλείσιμο



Το ταξίδι της Φωτεινής συνεχίζεται.

Μετά την Κρήτη, την Κύθνο και τη Σίφνο, επόμενος σταθμος στις 4 του Σεπτέμβρη είναι η Τήνος και 30 του Σεπτέμβρη η Ιστιαία. Αμέσως μετά επιστροφή στην Αθήνα όπου τον Οκτώβρη μαθαίνουμε ότι «ανοίγει πανιά» για νέους προορισμούς ετοιμάζοντας καινούργιες εκπλήξεις.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης