Ντίνος Καρύδης: Δεν είμαι καλά ακόμη. Ακόμα περπατάω με το “πι”

Ntinos_Karidis

Ο Ντίνος Καρύδης μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Ο Ντίνος Καρύδης μίλησε για πρώτη φορά για το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη πριν από περίπου δύο μήνες και συγκλονίζει. Ο ηθοποιός είχε πάει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, έπαθε έμφραγμα και βρέθηκε στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς. Ο Ντίνος Καρύδης μίλησε για την περιπέτειά του στην εφημερίδα Espresso:

«Δεν είμαι καλά ακόμη. Περπατάω με το «πι» μέσα στο σπίτι και δεν γνωρίζει κανείς πότε θα μπορέσω να ξαναβγώ έξω. Το καρδιακό επεισόδιο το έπαθα στην κάτω μεριά της πλατείας. Θυμάμαι, πονούσα πάρα πολύ και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Ήταν ένας πόνος που δεν θέλω να τον νιώσει άλλος άνθρωπος. Για έναν μήνα ήμουν στο νοσοκομείο. Δεν ήξερα πώς θα πάει η υγεία μου, δεν ήξερα τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι είναι οι πόνοι που ένιωθα. Αν έχω να επιλέξω μεταξύ της ζωής που θα έχει μέσα πόνο, φτώχεια, δυστυχία, προτιμώ τον θάνατο, αγόρι μου. Δεν θέλω να ζω ούτε κάτω από πόνο, ούτε κάτω από αρρώστιες και δυστυχία».

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Βαλεντίνη

Ντίνο περαστικά. Κανένας άνθρωπος να μήν υποφέρει... Η υγεία είναι το πρωτιστο αγαθό για ολους μας. Κουράγιο και προσευχή. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Θεοσεβουμενος

Καί, σιγά - σιγά ετοιμάσου για τις .... εισαγωγικές εξετάσεις..!!!!!

Βαλεντίνη

Παντα υπάρχει κι' ένα χαμένο παρταλι , που σχολιάζει σε τέτοια άρθρα .... Ενα παρταλι , που έκανε συμφωνία με το θεό , για το τι τον περιμενει σ' αυτη τη ζωη και ειρωνεύεται ανθρώπους που υποφέρουν. Εύχομαι ρε φίλε να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά..... και να μην πονέσεις ποτέ , μέχρι το τέλος .... Και μιά και είσαι ειρωνικά θεοσεβουμενος , να μή χρειαστεί ποτέ να προστρέξεις στον Κύριο ....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης