Ο Ντίνος Καρύδης έπαθε έμφραγμα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Ntinos_Karydis

Ένιωσε δυσφορία και κατέρρευσε όταν έπεσαν τα χημικά στο Σύνταγμα -Ο ηθοποιός υπεβλήθη σε επέμβαση και έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο

Ούτε στον χειρότερο του εφιάλτη δεν μπορούσε να φανταστεί ο Ντίνος Καρύδης ότι θα είχε τόσο σοβαρή περιπέτεια με την υγεία όταν αποφάσιζε να πάει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Ο αγαπημένος ηθοποιός και πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso υπέστη έμφραγμα στο Σύνταγμα όπου βρισκόταν κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου.

Ο κ. Καρύδης είχε φύγει με την φίλη και συνάδελφό του Γωγώ Ατζολετάκη από το σπίτι του με προορισμό την πλατεία Συντάγματος. Όλα έβαιναν καλώς μέχρι τη στιγμή που οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να απομακρύνουν τους διαδηλωτές από τη τη Βουλή.

Ο ηθοποιός αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και κατέρρευσε πιέζοντας με το χέρι του το μέρος της καρδιάς. Ο ηθοποιός υπέστη καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου ο Ντίνος Καρύδης εισήχθη αμέσως στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Καρδιολογικής Κλινικής όπου υπεβλήθη σε μια νέα μέθοδο αγγειοπλαστικής για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Οι θεράποντες ιατροί είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της επέμβασης και η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί. Ο ηθοποιός θα παραμείνει στο νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες.

Η σύζυγός του εμφανώς ταραγμένη απέδωσε το καρδιακό επεισόδιο στη χρήση χημικών: «Ο Ντίνος έπαθε καρδιακό επεισόδιο και βρίσκεται στο νοσοκομείο από το Σάββατο, μετά τη διαδήλωση στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία. Τα χημικά που έπεσαν εκεί μάλλον ήταν η αιτία.

ΣΧΟΛΙΑ (45)

Αγεμέμνων

Ο Nagash-Μεγαλέξανδρος-Χίτλερ απήγαγε πλανόδιους DarkElfs-Αθηναίους-Εβραίους για να κλέψει από αυτούς γνώση που του έδωσε τεράστια δύναμη με την οποία έχτισε ισχυρή αυτοκρατορία στην Khemri-Περσία-Ευρώπη αλλά η ένωση των PriestKings-Πτολεμαίος/Σέλευκος-Τσόρτσιλ/Στάλιν την ισοπέδωσαν, αλλά η Neferata-Ρώμη-Κασιδιαρελλάδα μελέτησαν την κληρονομιά του και συνέχισαν την έρευνά του, οικοδομώντας τον Vampirism-Βυζαντινισμό-Ευρωσκεπτικισμό αλλά όταν κατευθύνθηκε προς CripplePeak-Μακεδονισμό-Αντισλαμισμό, το κατεστημένο τους ανακάλυψε, και έγινε μάχη στη Lahmia-Βουλγαρία-Παλαιστίνη, με την οποία διέφυγαν και σχημάτισαν στρατό για την ανάκτηση της χαμένης τους δόξας μαζί με Undead-Σταυροφόρους-Τραμπικούς η οποία απέτυχε επειδή το σύστημα είχε αναδείξει ηγέτη τον Alcadizaar-Σουλεϊμάν-Πούτιν που κέρδισε με πιο συγκροτημένο στρατό μέχρι που εξαπολύθηκε μια ισχυρή πανούκλα-Αποικιοκρατία-ΜιτΡόμνεϊκήΑμερική που γκρέμισε το Μασονικό λόμπι με τον ηγέτη του σε ανάκριση να χρησιμοποιείται για τελετή κυριαρχίας μέχρι που επιτέθηκαν οι Skaven-Μαρξιστές-Κινέζοι που την απέτρεψαν ώστε να διασωθεί ο Τεκτονισμός. Nagash is the most powerful of all the lords of the Undead. Although once human, Nagash's long use of warpstone to enhance his powers has transformed him to a creature more akin to a daemon than any living creature. Ever since he was forced into exile by the fellow Kings of Nehekhara, Nagash no longer has any room for remorse, love and compassion in his cold, dead heart, for he believes such emotions of empathy are beneath a being as great as he. He stands well over 15 feet tall, his size greatly increased by the mutating effects of the warpstone he has consumed over the millennia. His skin has withered, his eyes have become pools of luminous pus in their sockets, and his body only continues to walk driven by his dark will and the power of his evil sorcery. Vampires are immortal beings that have spread the loathsome curse of Undeath across the realms of Men for centuries. Though many lineages of this foul race now live in the rain-swept forests of the far north, their true origins lie within the once great civilisation of Nehekhara. The true masters of Undeath; they retain much of their original intelligence and capabilities despite their curse, and hence retain their ambition and desire. This makes them very dangerous indeed, for Vampires, due to their immortality, have an extensive period of time in which to hone their skills and refine their schemes to utter perfection.

Τάσης

Ήμουν και εγώ εκεί. Ήταν φοβερό το μένος των ΜΑΤ να αντικρούσουν μερικούς "αγανακτισμένους" που ανέβηκαν στα σκαλιά αριστερά και δεξιά του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη που ξαφνικά άρχισαν να εκτοξεύουν χημικά κάτω στο χώρο που υπήρχαν οικογένειες με μικρά παιδιά. Μπροστά μου είδα πολλές οικογένειες ιερέων με τις παπαδιές τους και τα μικρά τους παιδιά (ακόμα και σε καροτσάκια) και πραγματικά έπαθα σόκ από την μανία των ΜΑΤ στη χρήση χημικών επίδικαίων και αδίκων. Απόρησα πραγματικά αν οι οικογένειες που διαμαρτύρονταν ειρηνικά με την παρουσία τους και μόνο μπορέσανε να φύγουν χωρίς να ποδοπατηθούν ή να έχουν προβλήματα από τα χημικά. Προσωπικά ένιωσα να καίγονται τα μάτια μοηυ και ο λαιμός μου, άλλοι κάνανε εμετό και έριχναν νερό σε μάτια και λάρυγγα και όλα αυτά για λίγους μπαχαλάκηδες σε εντεταλμένη υπηρεσία διάλυσης της συγκέντρωσης. Τουλάχιστον 4-5 φορές φύγαμε από τον χώρο μπροστά στο Μνημείο και άλλες τόσες ξαναμαζευτήκαμε. Μέχρι και τις 00:30 που κάθισα εκεί, οι φωστήρες δεν είχαν βγει από το μπουρδ... συγνώμη Κοινοβούλιο. Έπρεπε να καθαριστεί ο χώρος από τον ετερόκλητο όχλο μη φάνε καμμιά αδέσποτη και προφανώς βγήκανε μετά. Εγώ είχα φύγει. Αίσχος! Ντροπή! Μετά τα ΜΑΤ οδύρονται γιατί πάνε να τους κάψουν ζωντανούς μέσα στις κλούβες (καταδικαστέο επίσης) από τους ίδιους με τους οποίους συνεργάζονται.

Περαστικά Ντίνο. Σύριζα είναι αυτό...

Αυτό είναι που λένε Καρδιοπάθειες απ τις πολλές Συμπάθειες...

Ντίνο

βάστα γερά να απολαύσεις το σήκωμα της Ελλάδας μ αυτά που έρχονται

ΘΑ ΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΙΩΣ

ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΚΛΠ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.... ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΕΡΜΟΥ...

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΣΥνεχιζε να ΡΙχνεις ΖΑρια

Τον έφαγε το κόμμα του

ΒΡ

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΩΣ ΛΙΓΟ ΑΝΑΙΤΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6-7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΟΥ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕ", ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ. ΑΛΛΙΩΣ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ!!!

Θεία Δίκη

ΣΥΡΙΖΑ έδωκες, ΣΥΡΙΖΑ θα λάβεις!

...

Αυτός μια παθαίνει έμφραγμα, μια πάει ν αυτοκτονήσει, μια τον ταΐζει η κόρη του, μια ψηφίζει σύριζα... Μια ζωή μεσ' στη μαλακία...

ε τι περιμενεις και συ

απο καλλιτεχνη ανθρωπο... θεατρινισμους και φαιδροτητες. Για το γυαλι και τη σκηνη καλοι ειναι, αλλα για την πραγματικη ζωη ... ψηλα και αγναντευε.

@...

Με προλαβες ! γραφικη φυσιογνωμια κατα τα αλλα

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης