Μιχάλης Σηφάκης & Όλγα Στεφανίδη: Πλέον είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι

Μιχάλης Σηφάκης & Όλγα Στεφανίδη: Πλέον είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι

Ο ποδοσφαιριστής και η ξανθιά καλλονή έκαναν ένα παραμυθένιο γάμο στο Ηράκλειο Κρήτης

Sifakis-Stefanidi
Ένας από τους πιο γοητευτικούς ποδοσφαιριστές της χώρας, ο Μιχάλης Σηφάκης εγκατέλειψε την εργένικη ζωή και παντρεύτηκε χθες την αγαπημένη του, Όλγα Στεφανίδη. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο αποφάσισε να τελέσει το ιερό αυτό μυστήριο.

Με ένα εντυπωσιακό, αλλά απλό νυφικό, εντυπωσίασε η νύφη που προτίμησε να κυμανθεί σε στενές γραμμές, και δικαιολογημένα βάσει της σιλουέτας της, ενώ ο Μιχάλης φορούσε μαύρο σμόκιν και ήταν φυσικά πιο όμορφος από ποτέ. Όπως μας έχουν συνηθίσει οι Κρητικοί γάμοι, στο τέλος υπήρχαν εκατοντάδες πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό και έκαναν το γάμο να μοιάζει με υπερπαραγωγή.

Η δεξίωση μετά την τελετή, φιλοξενήθηκε στο κτήμα «Ο κήπος των αισθήσεων», όπου και διοργανώθηκε ένα παραδοσιακό Κρητικό γλέντι Το μενού φυσικά απαρτιζόταν από τοπικά πιάτα, ενώ δίπλα στον μπουφέ είχαν τοποθετηθεί δύο μεγάλες φωτιές. Πού θα εξυπηρετούσαν; Φυσικά στο διάσημο αντικριστό, μία ακόμη γαστρονομική εμπειρία που έχει να προσφέρει ο τόπος. Πρόκειται για τμήματα από κρέας αρνιού που ψήνονται αργά και αντικριστά, σε μία ειδικά  κατασκευή συσκευή, ενώ δε θα μπορούσε να λείπει και το «γαμοπίλαφο», φαγητό-σήμα κατατεθέν των κρητικών γάμων.

Καλεσμένοι ήταν σαφώς πολλοί συνάδελφοι του γαμπρού που παρευρέθηκαν για να τον τιμήσουν. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα παραδοσιακοί καθώς ακολούθησαν και το έθιμο και… ξύρισαν στο πατρικό του τον Μιχάλη Σηφάκη λίγο πριν τον γάμο. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις πιο σημαντικές στιγμές του γάμου του ευτυχισμένου ζευγαριού.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού

Κλείσιμο
Peoplegreece.com-Γάμος Μιχάλη Σηφάκη


sifakis-1
sifakis-2
sifakis-3
sifakis-4
sifakis-5
sifakis-7
sifakis-8
sifakis-9
sifakis-10
sifakis-11



 

Peoplegreece.com-Γάμος Μιχάλη Σηφάκη

πηγή: peoplegreece
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης