Σπυροπούλου: Για ένα διάστημα είχα βρει διέξοδο στο φαγητό

Σπυροπούλου: Για ένα διάστημα είχα βρει διέξοδο στο φαγητό

Η παρουσιάστρια μιλάει για τον εαυτό της αλλά και την αγάπη του κόσμου ένα μήνα μετά την αποχώρησή της από το Survivor

spyropoulou_ntina
Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνα από την ημέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου –ή Ντίνα The Queen όπως την αποκαλούσαν οι fans του Survivor– 10 κιλά ελαφρύτερη και μαυρισμένη, με τα μαλλιά της πιασμένα κοτσιδάκια, μάζεψε τα λιγοστά υπάρχοντά της από την καλύβα των Διασήμων και λίγες ώρες μετά επανήλθε στην κανονική, με ανέσεις, καθημερινότητα του δυτικού κόσμου εν έτη 2018.

Ανοίγοντας το κινητό της την περίμενε μια έκπληξη. Εκατοντάδες υποστηρικτικά μηνύματα, έξυπνα χιουμοριστικά gifάκια που είχαν φτιάξει οι fans της -κάμποσα accounts από fan clubs –κάτι που πριν δεν είχε ποτέ πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. «Δεν ήταν μόνο ευχάριστο για μένα, αλλά πρωτόγνωρο!

Εισέπραξα μια θετική διάθεση που με δυνάμωσε. Όταν έμπαινα στο Survivor δεν ήξερα τι θα ακολουθήσει μετά. Άρχισα να αντιλαμβάνομαι τον απόηχο μία μέρα μετά την αποχώρηση. Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό και πολύ έντονο», μου λέει ενώ πίνει ένα σκέτο καφέ –είναι αποφασισμένη να προσέξει τη διατροφή της, καθώς νιώθει πολύ καλά με τη νέα της εικόνα.

Ο κόσμος αγάπησε τη Ντίνα The Queen, που ήρθε να «καπελώσει» την «βασίλισσα Κωνσταντίνα που ‘αποκεφάλιζε’ συνεργάτες», όταν την είδε να αγωνίζεται με σθένος στο Survivor, να κάνει πλάκες, να είναι θετική, πρόθυμη να βοηθήσει σε οτιδήποτε και καθόλου γκρινιάρα στη συμβίωση σε μια καλύβα με έντομα, κρύο, απλησιά και την ένταση που αναμενόμενα βγαίνει ανάμεσα σε ταλαιπωρημένους και πεινασμένους συμπαίκτες που μέχρι πρότινος ήταν συνηθισμένοι σε μια άνετη καθημερινότητα. Μετά από όσα της είχαν χρεωθεί στο παρελθόν η easy going χαμογελαστή Κωνσταντίνα του Survivor ήταν μια ευχάριστη έκπληξη που συζητήθηκε και έγινε viral.



Όταν είπες «ναι» στο Survivor είχες αγωνία για το πώς θα φαίνεσαι στο φακό άβαφτη κι αχτένιστη, φορώντας σορτς μάλιστα μια περίοδο που είχες πάρει κάποια κιλά;
Έχω απλοποιήσει πάρα πολύ τη ζωή μου. Και πριν ήμουν πολύ χύμα, αν με πετύχαινες έξω πρωί, ήμουν πάντα άβαφη και σπορ, απλά δεν το γνώριζε ο πολύς κόσμος. Το βράδυ όταν θα πρέπει να πάω σε μία εκδήλωση φυσικά και θα θυμηθώ τη γυναικεία φύση μου, θα ντυθώ, θα φτιαχτώ. Αφού κάναμε πλάκα με τον Δρυμωνάκο. Πριν πάμε στην επίδειξη των Mi-Ro μου στέλνει μήνυμα «είμαι έτοιμος να ξεκινήσω;» και του στέλνω φωτογραφία ένα μικρό βουνό από προϊόντα μακιγιάζ γράφοντάς του «εδώ δεν είναι καλύβα»! Με το χέρι στην καρδιά, λοιπόν, σου λέω πως όχι, το πώς θα βγει η εικόνα μου στο Survivor ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε. Το προηγούμενο διάστημα δεν είχα τα κιλά που είχα όταν μπήκα στο Survivor. Όμως για ένα διάστημα πέρασα διάφορες ψυχολογικές διακυμάνσεις και είχα βρει διέξοδο στο φαγητό –όπως είχα βρει διέξοδο και στο πανεπιστήμιο αλλά και κάνοντας τη ζωή που δεν έζησα όταν ήμουν 23. Να μπω σε μια διαδικασία μελέτης και εργασιών και να κάνω με τις φίλες μου κοριτσίστικα πράγματα και βόλτες που είχα στερηθεί επί χρόνια. Έπρεπε να ασχοληθώ όλη μέρα με τη δουλειά, να μάθω πιο γρήγορα από την ώρα μου γιατί οι ευθύνες που απέκτησα μέσα σε μικρό διάστημα ήταν πολλές. Δεν ξεκίνησα ως δημοσιογράφος σε μια εκπομπή. Ξεκίνησα ως παρουσιάστρια με δική της εκπομπή. Είναι σαν να παίρνεις έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι σερβιτόρος και να του λες από σήμερα είσαι ιδιοκτήτης του καφέ, χωρίς να έχει περάσει από όλα τα πόστα και να ξέρει ποιος κάνει τι. Όταν περνάς από όλα τα πόστα, βλέπεις όλες τις ανάγκες, αποκτάς εμπειρίες και είσαι καλύτερος στη δουλειά. Αν έρθει ξαφνικά η ευθύνη είναι πιο δύσκολο.

Δηλαδή, έπεσες στα βαθιά και δεν ήσουν έτοιμη;
Κλείσιμο
Καταρχάς δεν ξεκίνησε ως μια δική μου ανάγκη. Δεν είχα τέτοιες φιλοδοξίες, ήρθε μόνο του. Παρόλα αυτά το αντιμετώπισα με τις γνώσεις που είχα τότε.

πηγή: peoplegreece
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης