Η Κατερίνα Στικούδη στο νέο βίντεο κλιπ που ετοιμάζει αλλάζει πρόσωπο

Η Κατερίνα Στικούδη στο νέο βίντεο κλιπ που ετοιμάζει αλλάζει πρόσωπο

Τα δύο βίντεο που ανέβασε στο Instagram και αποκάλυψε ότι αυτοί που ανέλαβαν να την μεταμορφώσουν είναι οι καλύτεροι του είδους

Katerina_Stikoudi_New
Κάτι νέο ετοιμάζει η Κατερίνα Στικούδη και αποφάσισε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. H τραγουδίστρια ανέβασε στην προσωπική της σελίδα δύο βιντεάκια όπου την αλείφουν με μια πάστα και στη συνέχεια της φορούν μια μάσκα. Η πάντα ανατρεπτική Κατερίνα δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι πρόκειται να δούμε αποκάλυψε όμως πως συνεργάτες της είναι οι καλύτεροι στις μεταμορφώσεις προσώπων καθώς αυτοί που ανέλαβαν να της αλλάξουν πρόσωπο είναι οι Αδερφοί Αλαχούζοι.

Ποιοι είναι οι Αδερφοί Αλαχούζοι
Για να σας δώσουμε μια μικρή μικρή γεύση για το τι εστί Αδερφοί Αλαχούζοι ενδεικτικά αναφέρουμε ότι είναι οι Έλληνες μάγοι των εφέ σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Ο Γιώργος και ο Ρούλης  Αλαχούζος έχουν καταφέρει εδώ και 33 χρόνια να τροφοδοτούν τα μεγάλα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά στούντιο με σπέσιαλ εφέ και make up υπηρεσίες.

Γεννήθηκαν στην Αυστραλία και ήρθαν στην Ελλάδα όπου κατοικούν μόνιμα. Είναι οι άνθρωποι που με τα μοναδικά τους εφέ έδωσαν αληθοφανή μορφή στους χανσενικούς της σειράς του Mega «Το Νησί» κι έχουν βάλει το χεράκι από την «Ανατομία ενός Εγκλήματος» μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Είναι οι ίδιοι που πήραν βραβείο στο Φεστιβάλ στη Φλόριντα για την πρώτη αμερικάνικη ταινία τους που είχε να κάνει με λυκάνθρωπους και δεν θα ξεχάσουν ποτέ ότι εργάστηκαν στο «Χάρι Πότερ».

Ετοιμαζόμαστε για το αυριανό γύρισμα!!!! #new_video_clip #Botox #working_with_the_best_team Αδερφοί Αλαχουζοι !!!! #newthings #tomorrow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

Κλείσιμο

Προετοιμασία για το γύρισμα... !!! #new_video_clip With the best..Αλαχουζοι brothers !!!#hollywood #tomorrow #newthings #new_video_clip #Botox .... #are_you_ready ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης