Μελέτη - Μαροσούλης: Επιστροφή στο σπίτι με την πριγκίπισσά τους

Μελέτη - Μαροσούλης: Επιστροφή στο σπίτι με την πριγκίπισσά τους

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα της παρουσιάστριας

doc_20170818_1833325_upl5
Μητέρα έγινε η Ελεονώρα Μελέτη την Παρασκευή και σήμερα επέστρεψε στο σπίτι μαζί με το σύζυγό της και φυσικά τη μονάκριβη κορούλα τους. Η παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική τομή στο ΙΑΣΩ ένα κοριτσάκι βάρους 3 κιλών.


Το απόγευμα της Τρίτης η παρουσιάστρια, ανέβασε ένα βίντεο, με τα ροζ μπαλόνια και τα διάφορα δώρα που πήγαν στη μικρή κι έγραψε το παρακάτω μήνυμα, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το εξιτήριο της από το μαιευτήριο:


«Και κάπως έτσι, μετά από πολλά ροζ λουλούδια, μπαλόνια, δώρα κ άπειρες ευχές, ξεκινάμε για το σπίτι! Αφήνουμε πίσω έναν χώρο στον οποίο ο άντρας μου @psycho_25 κ εγώ ζήσαμε ο, τι πιο δυνατό… θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον όμιλο Ιαςω για όλη τη φροντίδα αυτές τις πρώτες μέρες της νέας μας ζωής, τον γιατρό μας κο Νικόλαο Στρατακη, που μας συνόδευσε σε αυτό το ταξίδι κ έφερε στον κοσμο με ασφάλεια το μωράκι μας , τη μαία μου Κα Γωγω Μίχου για τις πολύτιμες γνώσεις που με όρεξη μοιράστηκε μαζί μας, αλλά κ ολο το ευγενικό , χαμογελαστό κ πάντα πρόθυμο προσωπικό του Νοςηλευτικου ορόφου Ιαςω με επικεφαλής την κα Μαρία Λουλακη που μας μύησε στον νέο μας ρόλο. Κ τέλος Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εκείνους, αλλά σε όλους εσάς που χάρηκατε με τη χαρά μας κ καλωσόριςατε με τις ευχές σας κ όχι μόνο , την μικρη μας στη ζωή… μας γεμίσατε με πολλή χαρά».


Δείτε την ανάρτησή της: 

Κλείσιμο

Και κάπως έτσι, μετά από πολλά ροζ λουλούδια, μπαλόνια, δώρα κ άπειρες ευχές, ξεκινάμε για το σπίτι! Αφήνουμε πίσω έναν χώρο στον οποίο ο άντρας μου @psycho_25 κ εγώ ζήσαμε ο, τι πιο δυνατό... θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον όμιλο Ιαςω για όλη τη φροντίδα αυτές τις πρώτες μέρες της νέας μας ζωής, τον γιατρό μας κο Νικόλαο Στρατακη, που μας συνόδευσε σε αυτό το ταξίδι κ έφερε στον κοσμο με ασφάλεια το μωράκι μας , τη μαία μου Κα Γωγω Μίχου για τις πολύτιμες γνώσεις που με όρεξη μοιράστηκε μαζί μας, αλλά κ ολο το ευγενικό , χαμογελαστό κ πάντα πρόθυμο προσωπικό του Νοςηλευτικου ορόφου Ιαςω με επικεφαλής την κα Μαρία Λουλακη που μας μύησε στον νέο μας ρόλο. Κ τέλος Ένα τεραςτιο ευχαριστώ σε όλους εκείνους, αλλά σε όλους εσάς που χάρηκατε με τη χαρά μας κ καλωσόριςατε με τις ευχές σας κ όχι μόνο , την μικρη μας στη ζωή... μας γεμίσατε με πολλή χαρά... ❤️️❤️️❤️️ #newbabyintown

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης