Δάκης: «Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση στην περιπέτεια με την υγεία μου»

0094_DAKIS_02092017

Ο τραγουδιστής λίγες ημέρες πριν το Πάσχα οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ο Δάκης μίλησε για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε και λίγες μέρες πριν το Πάσχα τον οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Ευχαριστώ για την συμπαράσταση στην περιπέτεια που περνάω με την υγεία μου όλους τους φίλους που νοιάζονται, αλλά κι εσάς… Και να ξέρετε ότι πάνω από όλα είναι η πρόληψη», λέει ο τραγουδιστής στην εφημερίδα Espresso και συνεχίζει.


«Για ό,τι πέρασα φταίω εγώ, διότι δεν άκουγα τους γιατρούς που εδώ και πάρα πολλά χρόνια μού έλεγαν να κάνω κολονοσκόπηση και την απέφυγα επειδή φοβόμουν. Νόμιζα πως ήταν μια τυραννική εξέταση”, τονίζει. “Τελικά όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι και αποφάσισα να την κάνω, διαπίστωσα πως είναι εντελώς ανώδυνη. Το μόνο που συνέβη είναι ότι είχα έναν τεράστιο πολύποδα στο παχύ έντερο. Όμως η κάμερα δεν μπορούσε πλέον να περάσει για να δούμε τι γίνεται παρακάτω και οι γιατροί αναγκάστηκαν να με χειρουργήσουν», εξηγεί ο τραγουδιστής.

Αυτό, όμως, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο 74χρονος τραγουδιστής. Από το 2010 και μετά, τα χτυπήματα που δέχεται διαδέχονται το ένα μετά το άλλο.

«Μετά το πρόβλημα με τη μέση του, με τα μάτια του, αλλά και τα κινητικά προβλήματα που του δημιουργήθηκαν από ένα πέσιμο, τώρα βρέθηκε πάλι αντιμέτωπος με το νυστέρι. Έτσι, εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο και θα είναι ψέμα να πούμε πως δεν μας κυρίευσε η αγωνία για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Όπως και να το κάνουμε, είναι “Γολγοθάς” να μπαινοβγαίνεις στα χειρουργεία και στα νοσοκομεία», λέει στην Espresso άτομο από το στενό περιβάλλον του και προσθέτει: «Ενώ πάνε καλά τα πράγματα στην καριέρα του, κάθε τόσο δημιουργείται κι ένα θέμα με την υγεία του. Λες και τον έχουν ματιάσει».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : NDP

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης