Το πρώτο μήνυμα της «Iron Barbie» μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Το πρώτο μήνυμα της «Iron Barbie» μετά την αποχώρησή της από το Survivor

«Για την καθημερινή επιβίωση μας δεν χρειάζονται πολλά, λίγη τροφή, φίλοι και πίστη στον εαυτό μας», έγραψε η αθλήτρια μεταξύ άλλων 

barbi__18_
Η Μαρία Πανταζή ή αλλιώς «Iron Barbie», αποτελεί παρελθόν για το Survivor, καθώς αποχώρησε την εβομάδα που μας πέρασε από το παιχνίδι, μετά από απόφαση του κοινού.


Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του kick boxing σε μία συγκινητική ανάρτησή της στα social media- στην πρώτη της μετά το αντίο που είπε στους συμπαίκτες της- κατάφερε να χωρέσει σε λίγες λέξεις στο Instagram όλα όσα ένιωσε σε αυτή τη μοναδική εμπειρία.


«Απο το στιβο μαχης της ζωης, στο στιβο μαχης του Survivor! 3 μοναδικες εβδομαδες γεματες εμπειριες, νικες, ηττες, χαρα, λυπη, ενθουσιασμο, αγωνια, ενταση...και ολα αυτα με κοινο παρονομαστη, την προσπαθεια! Για την καθημερινη επιβιωση μας δεν χρειαζονται πολλα, λιγη τροφη, φιλοι & πιστη στον εαυτο μας! Ευχαριστω ολους σας για την αγαπη και την στηριξη σας, αυτο σημαινει οτι η ειλικρινεια και οι αξιες αναγνωριζονται! Να ευχηθω Καλη Ανασταση και υγεια απο την δικη μου Καραιβικη, το Νιμπορειο! Η ψυχη δεν εχει φυλο και ηλικια! Μαρια «Iron Barbie» Πανταζη», έγραψε χαρακτηριστικά.


Απο το στιβο μαχης της ζωης, στο στιβο μαχης του Survivor! 3 μοναδικες εβδομαδες γεματες εμπειριες, νικες, ηττες, χαρα, λυπη, ενθουσιασμο, αγωνια, ενταση...και ολα αυτα με κοινο παρονομαστη, την προσπαθεια! Για την καθημερινη επιβιωση μας δεν χρειαζονται πολλα, λιγη τροφη, φιλοι & πιστη στον εαυτο μας! Ευχαριστω ολους σας για την αγαπη και την στηριξη σας, αυτο σημαινει οτι η ειλικρινεια και οι αξιες αναγνωριζονται! Να ευχηθω Καλη Ανασταση και υγεια απο την δικη μου Καραιβικη, το Νιμπορειο! Η ψυχη δεν εχει φυλο και ηλικια! Μαρια «Iron Barbie» Πανταζη @survivorgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Pantazi (@ironbarbie_) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης