Σελίμ Σελτζούκ: Δεν ξέρω ποια είναι η Μενεγάκη και η Σκορδά

Σελίμ Σελτζούκ: Δεν ξέρω ποια είναι η Μενεγάκη και η Σκορδά

«Δεν ξέρω ποια είναι η Μενεγάκη και η Σκορδά. Δεν ξέρω ονόματα. Φαντάσου, και τους κριτές, στην αρχή τους έλεγα «ο ψηλός, ο κοντός και ο Κινέζος», είπε ο πρώην παίκτης του Masterchef

Σελίμ Σελτζούκ: Δεν ξέρω ποια είναι η Μενεγάκη και η Σκορδά
Στο Down Town παραχώρησε έδωσε συνέντευξη ο Σελίμ Σελτζούκ, που μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για την αγάπη του κόσμου.

Σελίμ, τι γίνεται στο μαγαζί σου, το Anadolu;
Γίνεται χαμός. Μετά το MasterChef παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο για κρατήσεις και τους λέω όλη την ώρα ότι δεν έχει τραπέζι. Δεν υπάρχει άλλος χώρος. Ήρθε πρόσφατα και ο Κοντιζάς και έφαγε ωραία. Πάντως, με βοήθησε πολύ το MasterChef. Πολλοί παίρνουν τηλέφωνο στο μαγαζί, μου δίνουν συγχαρητήρια και μου λένε ότι ήταν αδικία που έφυγα. Σκέφτομαι να ανοίξω ένα μαγαζί με το όνομα «Σελίμ» που σιγά σιγά να γίνει αλυσίδα.

Κλείσιμο
Δεν θα ήθελες, για παράδειγμα, να γίνεις ο μάγειρας της Ελένης Μενεγάκη ή της Φαίης Σκορδά;
Δεν ξέρω ποια είναι η Μενεγάκη και η Σκορδά. Δεν ξέρω ονόματα. Φαντάσου, και τους κριτές, στην αρχή τους έλεγα «ο ψηλός, ο κοντός και ο Κινέζος». Μετά από τέσσερις εβδομάδες έμαθα τα ονόματά τους.

Πόσες selfies την ημέρα βγάζεις;

Την ημέρα τραβάω περίπου 50 φωτογραφίες με πελάτες στο μαγαζί. Τις προάλλες πήγα στο Σύνταγμα που είχα ραντεβού με την κοπελιά μου και δεν μπορούσα να πιω καφέ. Με τραβούσαν από εδώ και από εκεί για φωτογραφίες. Κάτι άντρες μου έλεγαν: «Έλα εδώ, η γυναίκα μου σε αγαπάει». Είναι περίεργο γιατί δεν έχουμε συνηθίσει αυτά τα πράγματα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης