Θύμα Τούρκων εθνικιστών χάκερ η Δέσποινα Καμπούρη

Θύμα Τούρκων εθνικιστών χάκερ η Δέσποινα Καμπούρη

Με κείμενό της η παρουσιάστρια εξήγησε τι συνέβη και αποκάλυψε πως έχει ήδη καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Θύμα Τούρκων εθνικιστών χάκερ η Δέσποινα Καμπούρη
Θύμα διαδικτυακής απάτης από Τούρκους εθνικιστές που χάκαραν το προφίλ της στο Instagram, άλλαξαν το username, έκαναν unfollow τα άτομα που ακολουθούσε και ανήρτησαν εικόνες για την Τουρκία έπεσε η Δέσποινα Καμπούρη.

Η παρουσιάστρια έφτιαξε ένα  νέο προφίλ θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα όσα συμβαίνουν. Μέσω ενός κειμένου εξηγεί τι συνέβη και αποκαλύπτει πως έχει ήδη καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ελπίζοντας πως θα βρει λύσει στο εν λόγω θέμα.

Χαρακτηριστικά, έγραψε: “Εδώ και λίγες ώρες Τούρκοι εθνικιστές όπως όλα δείχνουν, έχουν χακάρει τον λογαριασμό μου στο Instagram στον οποίο δεν έχω πλέον καμία πρόσβαση. Ανεβάζουν προσβλητικό περιεχόμενο και δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τους σταματήσω. Λυπάμαι για το περιεχόμενο που μπορεί να βλέπετε καθώς δεν με αντιπροσωπεύει. Εύχομαι με τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που έχει αναλάβει την υπόθεση, αλλά και του Instagram να υπάρξει αίσιο τέλος σε αυτή την κακόγουστη φάρσα που με έχει καταρρακώσει. Σας παρακαλώ θερμά να κάνετε αναφορά σε αυτό τον λογαριασμό. Πλέον μπορείτε να με βρείτε στο καινούριο μου account @despinakampouri”.

Κλείσιμο
Δείτε την ανάρτηση της: 


Πηγή:
peoplegreece.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης