Απόστολος Γκλέτσος: Δεν δουλεύω για λεφτά, την αμοιβή μου τη δίνω στα ιδρύματα

Απόστολος Γκλέτσος: Δεν δουλεύω για λεφτά, την αμοιβή μου τη δίνω στα ιδρύματα

«Τσακώθηκα με συναδέλφους επειδή υπερασπίστηκα τον Γιώργο Αγγελόπουλο», είπε ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας

Η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως μέχρι σήμερα. Υπάρχουν ηθοποιοί που έχουν τοποθετηθεί τόσο αρνητικά όσο και πιο… ουδέτερα. Ο Ντάνος όπως φαίνεται τα πηγαίνει καλά και φροντίζει να μη δίνει σημασία σε όλα όσα ακούγονται αυτό το διάστημα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη ηθοποιός πήρε θέση για όλες τις αρνητικές κριτικές που έχουν γραφτεί ή ειπωθεί εις βάρος του νικητή του Survivor. Ο λόγος για τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στην τηλεόραση αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον οποίο έχει ξαναστηρίξει.

Μιλώντας στο Down Town εξήγησε πως δεν επέστρεψε στην τηλεόραση λόγω χρημάτων.
«Είμαι ένας άνθρωπος που έβγαλα πάρα πολλά λεφτά από την τηλεόραση, κι αυτό επειδή έτυχε να δουλέψω τη χρυσή εικοσαετία, που οι αμοιβές ήταν σε άλλο επίπεδο. Τώρα δεν έχουν καμία σχέση. Ο «χωριατάκος» όμως, ξέρει τι κάνει! (γελάει) Δεν ξόδεψα τα λεφτά που έβγαλα τόσα χρόνια. Με είχε συμβουλεύσει καλά ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου και τα επένδυσα, τα κράτησα και είμαι καλά σήμερα. Το σίριαλ δεν το έκανα για τα λεφτά. Την αμοιβή μου, άλλωστε, τη δίνω σε ιδρύματα, όπως έχω ξαναπεί», επεσήμανε.

Στα νέα παιδιά που μπαίνουν σε αυτό τον χώρο, όπως είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, βλέπετε τον εαυτό σας;
Γι’ αυτό ίσως τον υπερασπιστήκατε; «Ναι, φυσικά και βλέπω τον εαυτό μου. Όλοι, μα όλοι, θεωρώ ότι δικαιούνται την ευκαιρία της δοκιμής σε όλες τις Τέχνες. Εγώ δε θα κάτσω να πω αν ο άνθρωπος είναι καλός ή όχι. Είναι και αντιδεοντολογικό. Δε θα το έλεγα δημόσια, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Είναι νωρίς ακόμα για να πω αν κάνει ή δεν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, αλλά και πάλι δε θα έλεγα κάτι. Βγήκα και τον υπερασπίστηκα γιατί θεωρώ πολύ άδικο να την πέφτουν σε ένα νέο παιδί που πάει να κάνει μία προσπάθεια. Που είναι το κακό; Έχω τσακωθεί με συναδέλφους που με πήραν και μου είπαν “μα γιατί τα είπες αυτά;”και πραγματικά δε βρίσκω πουθενά τίποτα το επιλήψιμο στο να δοκιμάσει κάποιος οτιδήποτε».

ΣΧΟΛΙΑ (4)

ΣΚΛΑΒΟΣ ΣΕΡΒΟΥ

albanian figure.

bill

πετάει ένα "τα δίνω στα ιδρύματα" και νομίζει ότι καθάρισε ας μας πει σε ποια συγκεκριμένα ιδρύματα τα έδωσε σας πληροφορώ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

Ψάρι που κοιτάει απ αριστερά τις δεξιές του τσέπε

Έτσι κάνουν οι γνήσιοι "αριστεροί αγωνιστές". Μόλις βέβαια πάρουν εξουσία στα χέρια τους τρώνε με 10 μασέλες και βάζουν ταυτόχρονα σε 20 τσέπες, "χοντραίνοντας" πιο πολύ κι απ' τον χειρότερο σαπιοκοιλιά τραπεζίτη.

Βαγγέλης

Με το να ασχολείστε με τον Γκλέτσο μόνο καλό δεν σας κάνει...σοβαρότης μηδέν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης