Ο Γκλέτσος στο πλευρό του Ντάνου: Δεν είναι και κανένα μεγάλο ταλέντο ο Μέμος Μπεγνής!

Ο Γκλέτσος στο πλευρό του Ντάνου: Δεν είναι και κανένα μεγάλο ταλέντο ο Μέμος Μπεγνής!

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση του Μπεγνή «Πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια» για την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ

Ο Γκλέτσος στο πλευρό του Ντάνου: Δεν είναι και κανένα μεγάλο ταλέντο ο Μέμος Μπεγνής!
Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει στην ελληνική show biz με αφορμή την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην σειρά Τατουάζ που προβάλλει ο Alpha. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οταν πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι ο Ντάνος θα εμφανιστεί στην πετυχημένη σειρά ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής έκανε μια ανάρτηση στο Facebook που προκάλεσε εκτός από αίσθηση και πολλά σχόλια και αντιδράσεις: «Πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια».



Κλείσιμο
Η απάντηση από τον σκηνοθέτη της σειράς Ανδρέα Γεωργίου ήρθε αμέσως: 
«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που μας έκανε κλικ και δημιουργήσαμε έναν ρόλο για να εκμεταλλευτούμε και την προσωπικότητά του και κάποια χαρακτηριστικά του, ιδιότητες, σπορ που κάνει. Θα τα δούμε όλα αυτά στον ρόλο. Καμιά φορά, οι επιλογές των καναλιών γίνονται με βάση τα οικονομικά δεδομένα. Σε αυτή τη φάση, εμείς σαν ομάδα καταφέραμε με τα σημερινά δεδομένα να προσαρμοστούμε σε κάποιες συνθήκες, δουλεύουμε και πιο χαμηλόμισθα. Οπότε, καμιά φορά και να θέλω να έχω ηθοποιούς σε κάποιους ρόλους δεν μπορώ να τους έχω. Δηλαδή, ο κος Μπεγνής δεν θα ερχόταν με τα λεφτά που προσφέρουμε εμείς. Ο κος Μπεγνής είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και είναι το καλύτερο παράδειγμα ενός ανθρώπου που ξεκίνησε χωρίς να έχει σπουδές στην υποκριτική και μια χαρά τα πήγε».

Το θέμα όμως δεν σταμάτησε εδώ καθώς και ο Απόστολος Γκλέτσος -πρωταγωνιστής στο Τατουάζ- απάντησε στον συνάδελφό του με ακόμα πιο σκληρό τρόπο:  
«Δεν είναι και κανένα μεγάλο ταλέντο ο Μέμος Μπεγνής! Μην τρελαθούμε! Είναι ένας ηθοποιός. Και τον κρίνω όχι ως ηθοποιός, ως κοινό. Η τέχνη, ζωγραφική, μουσική, υποκριτική, είναι ανοιχτή στον καθένα να δοκιμάσει. Αν ο Ντάνος μπορεί και τα πει και έχει ταλέντο, γιατί όχι; Why not? Με χαρά πρέπει όλοι εμείς που κάνουμε αυτή τη δουλειά να τον καλωσορίσουμε. Από εκεί και πέρα, μόνο ο κόσμος θα αποφασίσει για την πορεία του. Ας δίνουμε μια ευκαιρία και σε κάποιους ανθρώπους. Για να θέλει να το κάνει πάει να πει ότι κάτι πιστεύει. Του έχει κάνει δοκιμαστικά ο Αντρέας. Ο Αντρέας δεν είναι κανένας τυχαίος σκηνοθέτης». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης