Ο Γιώργος Χρυσοστόμου στη Σκορδά: Η δυσφορία on camera και η... άρνησή του να μιλήσει

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου στη Σκορδά: Η δυσφορία on camera και η... άρνησή του να μιλήσει

Έκπληκτη η παρουσιάστρια από την αντίδραση του ηθοποιού ζήτησε να διακοπεί η προβολή του βίντεο με τη συνέντευξή του

Αυτό θα πει να μην θέλεις να μιλήσεις και να το δείχνεις όσο μπορείς. Ο λόγος για τον ηθοποιό Γιώργο Χρυσοστόμου ο οποίος όπως φαίνεται και από το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ότι ήταν απρόθυμος να μιλήσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

Από την αρχή της κουβέντας φάνηκε η «δυσφορία» για τις ερωτήσεις που δεχόταν. Οταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τα παραπάνω κιλά που είχε στο παρελθόν και ότι είχε αφεθεί ο ηθοποιός έδειξε έντονα την ενόχλησή του. Κάποια στιγμή και ενώ ο Γιώργος Χρυσοστόμου έδειχνε να δυσκολεύεται να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που δεχόταν, η Φαίη Σκορδά ζήτηση τη διακοπή της προβολής του βίντεο.

«Παιδιά πιέζεται πολύ ο άνθρωπος αφήστε τον! Σταματήστε το γιατί πιέστηκα κι εγώ τώρα. Γιατί τον πιέζουμε τόσο πολύ τον άνθρωπο, δεν θέλει να μιλήσει βρε παιδιά. Αφήστε τον!», είπε έκπληκτη η παρουσιάστρια.


ΣΧΟΛΙΑ (10)

Ροκοκο

Τσοκαρο ,δηθενια, αμορφωσια αλλα προπαντων μανουλα. Μητροτητα=η κολυμβηθρα του Σιλωαμ.

Μπόκολης

Σκορδά, θέλω να σε γνωρίσω απο κοντά... είμαι ερωτευμένος μαζί σου.......!!! Μπόκολης ....νάμπερ ουάν....!!!!!!111!!!

Καρατσιώλαρος

Ε ρε Καρατσιώλης που χρειάζεται

D.

Γελάω με τους σχολιαστές. Δεν διέκοψε την συνέντευξη. Διέκοψε την προβολή του βίντεο, παρουσιάζοντάς το σαν να διέκοψε την real time συνέντευξη. Καλά δεν είδατε ότι το βίντεο είναι ;ΗΔΗ μονταρισμένο;

yidi

Υπάρχουν ζώα που κάθονται και βλέπουν τέτοια προγράμματα, και ακόμη περισσότερο να βλέπουν τηλεόραση έτσι όπως την έχουν καταντήσει; όποτε ανοίγεις τον δέκτη, βλέπεις σούργελα να μαγειρεύουν, να επιδίδονται σε στημένες περιπτύξεις, να παίζουν διάφορα ηλίθια παιχνίδια σε ημεδαπούς ή εξωτικούς χώρους, να σφάζονται για την τηλεθέαση......κ.λ.π. Έτσι όπως το πάνε τα ιδιωτικά οι σειρές της ΕΡΤ το βράδυ είναι όαση...

Ναστια

Έτσι είναι

Γερμανος

...σύζυγος λιαγκα ,έβγαλε συμπέρασμα οτι πιέζετε ο ηθοποιός ( δε σκέφτηκε οτι αυτή που κρατάει το μικρόφωνο μπροστά στον ηθοποιό δεν έχει σχέση με το σπορ της δημοσιογραφειας)και διέκοψε την συνέντευξη. Τυχερός που λείπω πρωί απο το σπίτι.

stp

Δεν είναι τυχαίο που ήταν ζευγάρι με τον άλλο τον Λιάγκα. Από περιέργεια άκουσα την συνέντευξη. Ξεκαβάλα μανδάμ.

ΤΗΛΕΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΙ...

... ΗΘΟΠΟΙΟΙ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ,ΔΗΘΕΝ .

Χ

Τηλεκατινες και τηλετσοκαρα του αισχιστου είδους.....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης