Ντορέττα Παπαδημητρίου για Mega: «Πολύ μεγάλο κρίμα… Είναι σοκαριστικό»

Ντορέττα Παπαδημητρίου για Mega: «Πολύ μεγάλο κρίμα… Είναι σοκαριστικό»

«Δεν ξέρω πώς να σχολιάσω το θέμα αυτό. Είναι πραγματικά πολύ μεγάλο κρίμα για ένα τέτοιο μεγάλο κανάλι που έγραψε ιστορία στην τηλεόραση», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ 

Ντορέττα Παπαδημητρίου για Mega: «Πολύ μεγάλο κρίμα… Είναι σοκαριστικό»
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή του Mega και σήμερα μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις εξελίξεις που θέλουν το κανάλι να ρίχνει μαύρο.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε τη λύπη της για τα όσα συμβαίνουν και έκανε ιδιαίτερη μνεία στους εργαζόμενους που το παλεύουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

«Δεν ξέρω πώς να σχολιάσω το θέμα αυτό. Είναι πραγματικά πολύ μεγάλο κρίμα για ένα τέτοιο μεγάλο κανάλι που έγραψε ιστορία στην τηλεόραση. Σε όλους τους τομείς, στη μυθοπλασία, στην ψυχαγωγία, στην ενημέρωση, σε οτιδήποτε. 

Κλείσιμο
Νομίζω ότι η απόφαση των μετόχων να μην προχωρήσουν στην αδειοδότηση του καναλιού είναι αν μη τι άλλο σοκαριστική… Λεπτομέρειες δεν ξέρουμε, αλλά ξέρουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι του Mega, αυτά τα δύο χρόνια που υπολειτουργεί, βρίσκονται εκεί και το στηρίζουν χωρίς να πληρώνονται. 

Για να μην μιλήσω για όλους εμάς, τους εξωτερικούς συνεργάτες του καναλιού με τιμολόγια που φυσικά ουδέποτε πληρώθηκαν. Κρίμα, πολύ μεγάλο κρίμα για ένα τόσο μεγάλο κανάλι και για όλους τους ανθρώπους οι οποίοι το στήριξαν, δούλεψαν και ακόμα είναι εκεί και  Κρίμα».

Δείτε το βίντεο:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης