Η Μαριέττα Χρουσαλά δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Η Μαριέττα Χρουσαλά δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της με μπικίνι δίπλα στη θάλασσα να κρατά με τα δυο της χέρια την κοιλίτσα της

Η Μαριέττα Χρουσαλά δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της
Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει μπει στον μήνα της και αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία στην οποία δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.  Το πρώην μοντέλο έχει δύο παιδιά με τον Λέοντα Πατίτσα και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της και το τρίτο της παιδί.  

Η Μαριέττα σε καμία εγκυμοσύνη της δεν πήρε πολλά κιλά, καθώς όπως έχει δηλώσει προσέχει τη διατροφή της και ασκείται, όσο φυσικά η κατάστασή της το επιτρέπει.

Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της με μπικίνι δίπλα στη θάλασσα να κρατά με τα δυο της χέρια την κοιλίτσα της. Στη λεζάντα γράφει ότι ανυπομονεί να συναντήσει το μωράκι της και να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά της. 

«I can’t wait to meet my little one#purelove#bigfamily#excited#almostthere#»! Να ευχηθούμε με το καλό το τρίτο μέλος στην οικογένεια της Χρουσαλά και του Πατίτσα.


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης