Nomads: Το αγώνισμα επικράτειας, τα γκολ και οι τρεις νέοι αρχηγοί

Nomads: Το αγώνισμα επικράτειας, τα γκολ και οι τρεις νέοι αρχηγοί

Το σημερινό αγώνισμα ονομάζεται «Catapelt Rugby»

Nomads: Το αγώνισμα επικράτειας, τα γκολ και οι τρεις νέοι αρχηγοί
Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads, θα παρακολουθήσουμε όπως και κάθε Δευτέρα το αγώνισμα Επικράτειας το οποίο θα καθορίσει το που θα μείνουν, για αυτή την εβδομάδα, οι 3 ομάδες.

Η Εύη Ιωαννίδου κατά την αποχώρηση της από το παιχνίδι την Παρασκευή, υπέδειξε τους 3 αρχηγούς των ομάδων με τους οποίους θα ξεκινήσει και το σημερινό καθοριστικό αγώνισμα.

Οι αρχηγοί είναι, ο Κωνσταντίνος Οροκλός από την ομάδα της Ζούγκλας, ο Γιώργος Μαυρίδης από την ομάδα της Φωτιάς και ο Νικόλας Παπαδόπουλος από την ομάδα του Ωκεανού.
 
Κλείσιμο
Το σημερινό αγώνισμα ονομάζεται «Catapelt Rugby». Συγκεκριμένα, ένας παίκτης από την κάθε ομάδα θα εκτοξεύει μία μπάλα από τον καταπέλτη.

Οι παίκτες των ομάδων που θα βρίσκονται μέσα στο γήπεδο θα πρέπει να πιάνουν την μπάλα στον αέρα.  Επιτρέπεται μόνο ένα «γκελ» στο έδαφος. Αμέσως μετά, πρέπει να τρέξουν και να αποφύγουν τους αντίπαλους τους, ώστε να περάσουν στην τελική γραμμή και να βάλουν γκολ. Για να σημειωθεί το γκολ, θα πρέπει να τοποθετήσουν την μπάλα σε κουτί της αντίπαλης ομάδας.
 
Η ομάδα που θα δεχθεί πρώτη 11 γκολ θα πάει στην παραλία. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλοι γύροι που θα καθορίσουν ποια ομάδα θα πάει στο ψαροχώρι και ποια στη βίλα.

Δέιτε παρακάτω εικόνες από το αποψινό επεισόδιο:





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης