Χιλιάδες τα μηνύματα συμπαράστασης για την αποβολή της Σίσσυς Χρηστίδου

Χιλιάδες τα μηνύματα συμπαράστασης για την αποβολή της Σίσσυς Χρηστίδου

Γυναίκες που έχουν περάσει το ίδιο, θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην παρουσιάστρια

Χιλιάδες τα μηνύματα συμπαράστασης για την αποβολή της Σίσσυς Χρηστίδου
Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους ζουν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, καθώς πριν λίγες μέρες έχασαν το μωράκι τους λίγο πριν τον 5ο μήνα εγκυμοσύνης.

Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Η καρδιά μας είναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λίγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένεια μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και την διακριτικότητα σας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες»

Αμέσως μετά την ανάρτηση, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι τους έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης για να προσπαθήσουν να απαλύνουν λίγο τον πόνο τους. Όλοι οι διαδικτυακοί τους φίλοι θέλησαν να συμπαρασταθούν στο ζευγάρι με τα συγκινητικά μηνύματα να κατακλύζουν τους λογαριασμούς τους στα social media. Γυναίκες που έχουν περάσει το ίδιο, θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην παρουσιάστρια. 

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά σχόλια παρακάτω: 
Κλείσιμο



Η ανάρτηση του Θοδωρή Μαραντίνη για το δυσάρεστο γεγονός:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης