Αντώνης Ρέμος: Στην Μύκονο με Gipsy Kings

Αντώνης Ρέμος: Στην Μύκονο με Gipsy Kings

Επιστροφή στην Ψαρρού για τον Αντώνη Ρέμο μαζί με το διάσημο ισπανικό συγκρότημα στις 28 Ιουλίου

Αντώνης Ρέμος: Στην Μύκονο με Gipsy Kings
Στον αγαπημένο του τόπο του εγκλήματος επιστρέφει ο Αντώνης Ρέμος σε λίγες εβδομάδες, για να ξεσηκώσει για πολλοστή φορά τους φανατικούς του θαυμαστές στην πιο glam-και πιο ακριβή-συναυλία του καλοκαιριού.

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου, ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα δώσει την καθιερωμένη πλέον συναυλία του στο Nammo's που αναμένεται να κατακλυστεί για πολλοστή φορά από τους Έλληνες και ξένους θαυμαστές του, οι οποίοι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μενού της βραδιάς που θα είναι έτοιμο σε λίγες ημέρες, θα κινείται σε επίπεδα απαγορευτικά για τους κοινούς θνητούς, ειδικά τους Έλληνες της λεγόμενης μεσαίας τάξης.

Κλείσιμο
Πέρυσι και πρόπερσι η τιμή κατ' άτομο για τα πρώτα τραπέζια κύμα, άγγιξε η και ξεπέρασε τα 1000 ευρώ ενώ τέσσερα άτομα σε δεύτερο τραπέζι έπρεπε να πληρώσουν συνολικά δύο χιλιάδες ευρώ.

Γι' αυτούς που θα επιλέξουν το μπαρ, ένα ποτό θα τους κοστίσει σαράντα πέντε ευρώ και η θέα τους προς την πλωτή σκηνή θα είναι καλή αλλά μακρινή.

Οι καλά γνωρίζοντες μάλιστα, λένε ότι φέτος μπορεί να υπάρξει μια μικρή αύξηση για το συγκεκριμένο event που θεωρείται η απόλυτη βραδιά στην Μύκονο, ειδικά για τους Έλληνες φαν του Αντώνη που δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και δίνουν το παρόν κάθε χρόν ο.   

Μαζί με τον Ρέμο, θα εμφανιστούν οι Gipsy Kings, το διάσημο συγκρότημα από την Ισπανία, που έζησε μεγάλες δόξες στα 80's και τα 90's με σουξέ όπως το «Bamboleo» και το «Jobi-Joba», οι οποίοι εμφανίστηκαν πρόσφατα στα «Ποσειδώνια».
 
                         

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης