Απόστολος Μελής: Μετά το «Τhe Voice» κυκλοφορεί τον τρίτο του δίσκο

Απόστολος Μελής: Μετά το «Τhe Voice» κυκλοφορεί τον τρίτο του δίσκο

«Στο φως του ονείρου» ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του τραγουδιστή 

Απόστολος Μελής: Μετά το «Τhe Voice» κυκλοφορεί τον τρίτο του δίσκο
Οι περισσότεροι θα τον θυμούνται από την συμμετοχή του στο «The Voice» όπου κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του με την φωνή του και τις μοναδικές ερμηνείες του στο μουσικό σόου του ΑΝΤ1. 

Κλείσιμο


Ο Απόστολος Μελής όμως δεν ξεκίνησε τώρα την καριέρα του αφού ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι τα τελευταία είκοσι χρόνια έχοντας μάλιστα κυκλοφορήσει τρεις ολοκληρωμένες δουλειές. 



Έχει σπουδάσει Βυζαντινή μουσική, ακουστική κιθάρα και έχει πολυετή πείρα σε μεγάλα κέντρα των Αθηνών αλλά και της επαρχίας, όπου έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως τον Μίμη Πλέσσα, τον Τόλη Βοσκόπουλο, την Κατερίνα Κούκα, τον Αντύπα και άλλους πολλούς. 





Για τον Απόστολο Μελή το τραγούδι δεν είναι μόνο επάγγελμα αλλά τρόπος ζωής και έκφρασης.  

Η πρώτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο τα «Ταξίδια της Καρδιάς» κυκλοφόρησε το 2008 ενώ μετά από τρία χρόνια ο δεύτερος δίσκος του «Άλλαξα δρόμο» αγαπιέται ιδιαίτερα από τα ραδιόφωνα της πόλης με το κομμάτι «Και γω που νόμιζα» να κλέβει κυριολεκτικά τις καρδιές των ακροατών. 







Ένα από τα τραγούδια που θα έλεγε κανείς ότι τον χαρακτηρίζουν είναι το «Δεν έχει σήμα στο φεγγάρι» που το ακούσαμε πρώτη φορά το 2013 με το κοινό να του χαρίζει μια θέση στα... αγαπημένα κομμάτια της χρονιάς.  
 
Πριν λίγες ημέρες ο Απόστολος Μελής κυκλοφόρησε  ψηφιακά την τρίτη του επίσημη δουλειά με γενικό τίτλο «Στο φως του ονείρου». Στο νέο του δίσκο εμπεριέχονται 8 ολοκαίνουργια τραγούδια τα οποία αναμένεται να ακουστούν τόσο στα ραδιόφωνα όσα και στα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης. 

Ακούστε πρώτοι τα τραγούδια του εδώ: 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης