Θάνος Μικρούτσικος: Γιατί δε θα έγραφε τραγούδια σε Άννα Βίσση και Αντώνη Ρέμο;

Θάνος Μικρούτσικος: Γιατί δε θα έγραφε τραγούδια σε Άννα Βίσση και Αντώνη Ρέμο;

«Δεν το λέω υποτιμητικά, ειλικρινά σας μιλάω»

Θάνος Μικρούτσικος: Γιατί δε θα έγραφε τραγούδια σε Άννα Βίσση και Αντώνη Ρέμο;
Ο Θάνος Μικρούτσικος δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες της ελληνικής μουσικής σκηνής και γι’ αυτόν μιλάει κυρίως το έργο του. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, εξήγησε τον λόγο που δεν θα ήθελε να γράψει τραγούδια για την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο.

«Στο τραγούδι μας, δεν είναι μόνο ποιος έχει σπουδαία φωνή αλλά και ποιος είναι πειστικός. Μια σπουδαία τραγουδίστρια του lifestyle αν έλεγε στίχο μου, θα ντρεπόταν. Η κυρία Βίσση είναι μία μεγάλη τραγουδίστρια, ο Ρέμος ένας μεγάλος τραγουδιστής άλλου είδους. Αν ζήταγαν τραγούδι μου δεν θα γινότανε και θα τους το εξηγούσα: ‘Είστε ναύαρχοι στο στόλο, γιατί θέλετε να γίνετε λοχίες στο στρατό;’. Όπως επίσης κι εγώ δεν θα ήμουν πειστικός αν έγραφα στο κοινό τους. Δεν το λέω υποτιμητικά, ειλικρινά σας μιλάω. Να πέσω γονατιστός. Αλλά είναι άλλο.», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Θάνος Μικρούτσικος σχολίασε επίσης τα μουσικά talent shows που έχουν να κάνουν με παιδιά: «Με τα παιδιά δεν είναι να παίζεις. Τα παιδιά μου δεν θα τα έστελνα. Πρέπει να ασχοληθούν επιστήμονες. Νομίζω ένα παιδί δεν μπορεί να διαχειριστεί τα φώτα και τις κάμερες. Εδώ δεν μπορούν μεγάλοι».

Πηγή: peoplegreece
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης