Σάσα Σταμάτη: Η Μενεγάκη έκανε πολύ σεξ με τον Λάτσιο

Σάσα Σταμάτη: Η Μενεγάκη έκανε πολύ σεξ με τον Λάτσιο

Πώς σχολίασαν τις χθεσινές δηλώσεις της παρουσιάστριας σχετικά με τις αποβολές 

Σάσα Σταμάτη: Η Μενεγάκη έκανε πολύ σεξ με τον Λάτσιο
Την χθεσινή κουβέντα της Ελένης Μενεγάκη και της Σάντυς Κουτσοσταμάτη περί αποβολών σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης η παρέα του Γιώργου και της Φαίης. 

Έτσι μετά το βίντεο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στην οποία αποκάλυψε η λαμπερή παρουσιάστρια πως στο παρελθόν είχε δύο αποβολές, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε πως είναι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα να ζήσει μια τέτοια περίπτωση και χαίρεται για το μήνυμα που πέρασαν οι δύο κυρίες στην χθεσινή εκπομπή.

Η Φαίη Σκορδά με την σειρά της τόνισε πως γι' αυτό δεν είναι ωραίο τους πρώτους τρεις μήνες να λέει μια γυναίκα ότι είναι έγκυος, γιατί αν αποβάλει είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει τα σχόλια που θα κάνει ο περίγυρός της. 

 «Απατώντας λοιπόν σε όλους τους ηλίθιους γιατί περί ηλιθίων πρόκειται... ορθώς κάνουν οι γυναίκες και δεν το λένε μέχρι τον τρίτο τέταρτο μήνα», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας. 

Να ελαφρύνει το θέμα προσπάθησε η Σάσα Σταμάτη  η οποία για  να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα είπε: «Έμεινε πέντε φορές έγκυος, έκανε φουλ σεξ με τον Λάτσιο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης