Ρίχνει αυλαία το Νικ Ο’ Κλοκ από τον Alpha

Ρίχνει αυλαία το Νικ Ο’ Κλοκ από τον Alpha

Νικ Ο’ Κλοκ ή αλλιώς, η ώρα του Νίκου Μουτσινά. 

Τζεμπούρ: «Ο Μπουμσόνγκ πήρε την απάντησή του…»
Ρίχνει αυλαία το Νικ Ο’ Κλοκ από τον Alpha
Η βραδινή εκπομπή του παρουσιαστή του Alpha ολοκληρώνει τον κύκλο της την επόμενη Τρίτη, στις 25 Φεβρουαρίου.

Ο Νίκος Μουτσινάς απέδειξε ότι εκτός από απογευματινός τύπος, μπορεί να γίνει και βραδινός, αφού με το καυστικό χιούμορ του σχολίασε την επικαιρότητα, ενώ υποδέχτηκε μέσα σε τρεις μήνες μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής show biz, συμπεριλαμβανομένου της Ελένης Μενεγάκη, του Τζώνη Καλημέρη, της Καίτης Γαρμπή και άλλων. Ωστόσο, το Νικ Ο’ Κλοκ, ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τρίτη, αφού παρουσιαστής και κανάλι είχαν συμφωνήσει ο κύκλος των εκπομπών για φέτος να μην ξεπεράσει τις 16.

Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι θα σπεύσουν να μιλήσουν για «κόψιμο» της εκπομπής από τον Alpha, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, αφενός γιατί ο κύκλος ολοκληρώνεται όπως είχε συμφωνηθεί από την αρχή, αφετέρου επειδή το κανάλι της Κάντζας έχει δηλώσει ευχαριστημένος με τον παρουσιαστή και την πορεία του Νικ Ο’ Κλοκ.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, ο κόσμος που θα συντονιστεί στις 25 Φεβρουαρίου στις 22:30 στον Alpha, θα δει μία εντελώς διαφορετική εκπομπή από τις προηγούμενες, με εκπλήξεις και ανατροπές, μιας και ο Νίκος Μουτσινάς είναι γνωστός, τόσο για το χιούμορ του, όσο και για τον… αυθορμητισμό του. Κι αν νομίζετε ότι ξέρετε την ροή της εκπομπής, κρατήστε μία… «πισινή».

Η πρώτη προσπάθεια του παρουσιαστή και ηθοποιού να μας ψυχαγωγήσει το βράδυ ολοκληρώνεται με επιτυχία την ερχόμενη Τρίτη, ενώ οι φανατικοί του Νίκου Μουτσινά, μπορείτε να συνεχίσετε να τον βλέπετε να σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά στο Δέστε τους.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης