«Θεωρώ γελοίο ένας άνθρωπος το 2013 να είναι κομματοποιημένος», λέει ο Νίκος Βέρτης

«Θεωρώ γελοίο ένας άνθρωπος το 2013 να είναι κομματοποιημένος», λέει ο Νίκος Βέρτης

«Καλώς ή κακώς, μια μερίδα κόσμου που μας ακολουθεί και μας πιστεύει επηρεάζεται από τις απόψεις που εκφέρουμε»

«Θεωρώ γελοίο ένας άνθρωπος το 2013 να είναι κομματοποιημένος», λέει ο Νίκος Βέρτης
Για τις πολιτικές απόψεις που εκφράζονται από εκπροσώπους του καλλιτεχνικού κόσμου, για τα talent shows, αλλά και για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας o Νίκος Βέρτης.
 
«Καλώς ή κακώς, μια μερίδα κόσμου που μας ακολουθεί και μας πιστεύει επηρεάζεται από τις απόψεις που εκφέρουμε. Ποιος μου λέει εμένα πως η άποψη που θα εκφέρω δεν είναι λανθασμένη; Τα προσωπικά μου, λοιπόν, πιστεύω και τα συμπεράσματά μου για κάποια θέματα προτιμώ να μην τα εκφράζω δημοσίως. Εγώ δεν είμαι κομματοποιημένος και θεωρώ γελοίο ένας άνθρωπος το 2013 έπειτα από αυτά που έχουν συμβεί στη χώρα μας να είναι κομματοποιημένος», απάντησε όταν ρωτήθηκε πώς αντιδρά όταν πολιτικές απόψεις εκφράζονται τόσο έντονα από καλλιτέχνες, όπως συνέβη με τον Νότη Σφακιανάκη.
 
Σε ερώτηση σχετική με το αν θα δεχόταν να λάβει μέρος ως κριτής σε κάποιο τηλεοπτικό talent show, ο Νίκος Βέρτης απάντησε αρνητικά: «Στο μουσικό κομμάτι έχω πάντα άποψη, αλλά δεν μου αρέσει να βγω και να κάνω την παρατήρησή μου στην tv. Να διορθώσω έναν άνθρωπο μπροστά σε εκατομμύρια κοινό; Θεωρώ ότι τον προσβάλλω, γιατί μπορεί να δώσω μια συμβουλή και να ακουστεί ως αρνητική παρατήρηση. Ούτως ή άλλως, εμφανίζομαι σπάνια στην TV».
Κλείσιμο
 
Όσο για το αν νιώθει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του δημιουργώντας οικογένεια; «Αυτά είναι τυχερά. Ελπίζω και θέλω κάποια στιγμή να συμβεί. Όταν έχεις μεγαλώσει μέσα σε μια δεμένη οικογένεια όπως εγώ, αυτό έχεις πρότυπο και μελλοντικό στόχο, άσχετα με την καριέρα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης