Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έχουμε μάθει τώρα τελευταία να λέμε πολύ εύκολα την κακία»

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έχουμε μάθει τώρα τελευταία να λέμε πολύ εύκολα την κακία»

«Για μένα στο Dancing δεν έχει τόσο μεγάλο ρόλο η παρουσιάστρια»

Ξανάρχισαν οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο της Μανίλας
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έχουμε μάθει τώρα τελευταία να λέμε πολύ εύκολα την κακία»
Για την πορεία του στην τηλεόραση, όσο και για το θέμα των τελευταίων ημερών, δηλαδή το ξεκίνημα της Δούκισσας Νομικού στο Dancing With The Stars μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος καλεσμένος στο «Πρωινό» της Πέμπτης.
 
«Όταν σταματήσαμε το πρωινό και κάναμε ένα βραδινό στο Mega δεν ήταν καλή σεζόν. Δεν μου άρεσε το “Από Στόμα Σε Στόμα”. Δεν το θυμάται κανείς, ήταν κάτι που δεν είχε ταυτότητα. Και ήταν υπερπαραγωγή! Αλλά δεν πήγε καθόλου... Το άλλο που δεν ευχαριστηθήκαμε ήταν η τελευταία χρονιά στον Alpha, το “Σιγά Μην Κάτσω Να Σκάσω”. Και εκεί στεναχωρήθηκα. Ήταν η τελευταία μας χρονιά στον Alpha, όταν μετά τα βραδινά ξεκινήσαμε στην απογευματινή ζώνη – που εμείς την ανοίξαμε, εμείς την προτείναμε στον Alpha. Όλες οι υπόλοιπες σεζόν ήταν καλές για μένα» είπε ο 44χρονος παρουσιαστής μιλώντας για χειρότερη σεζόν του στην τηλεόραση.
 
Παράλληλα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξέφρασε τη διαφωνία του με τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία υποστήριξε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια «ήταν το μισό Dancing». «Για μένα στο Dancing δεν έχει τόσο μεγάλο ρόλο η παρουσιάστρια. Έχει έναν διεκπεραιωτικό ρόλο, δεν λέει ποτέ τη γνώμη της την πραγματική, ακόμα και αν έχουν φάει τα μούτρα τους θα τους πει “τι ωραίοι που ήσασταν”. Η παρουσιάστρια πάντα είναι ένα ένα υπέρλαμπρο κορίτσι μέσα σε μια συγκλονιστική τουαλέτα, με ένα συγκλονιστικά καλοφτιαγμένο μαλλί και θα κάνει μια είσοδο που θα ομορφύνει το πλατό. Αυτό μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε. Οπότε αυτό που είπε η Ελισάβετ ήταν υπερβολή -και μάλιστα δεν ήταν κακή η Δούκισσα», είπε ο παρουσιαστής του Star και συνέχισε: «Έχουμε μάθει τώρα τελευταία να λέμε πολύ εύκολα την κακία – με τη μία! Στο θέατρο τόσο η ίδια η Ελισάβετ, όσο και άλλοι ηθοποιοί, έχουν αντικατασταθεί στη δεύτερη σεζόν και δεν βγήκε ποτέ κανένας να πει “το έργο δεν λέει τίποτα με την άλλη ηθοποιό”. Δηλαδή, άσε τον άνθρωπο να πάρει μια ανάσα. Σε τόσο δύσκολες περιόδους επιτέλους η τηλεόραση έκανε παραγωγές, βγαίνουν νέα πρόσωπα που είναι λαμπερά, που είναι ωραία και θα βγω εγώ να πω “καλά, δεν υπάρχει πρωινό μετά το Σαν Στο Σπίτι Σας”; Δεν με αφορά, δεν νομίζω ότι είναι πρέπον να το λες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης