Τι αποκάλυψε ο Δ.Δανίκας στο «Όλα Μπάχαλο» για την Αντέλ

Τι αποκάλυψε ο Δ.Δανίκας στο «Όλα Μπάχαλο» για την Αντέλ

«Η ταινία δεν είναι πορνογραφία, επιμένω σε αυτό!», είπε ο Δ.Δανίκας στο Θέμο Αναστασιάδη για την ταινία «η ζωή της Αντέλ» που σόκαρε τους σινεφίλ στις Κάννες

Τι αποκάλυψε ο Δ.Δανίκας στο «Όλα Μπάχαλο» για την Αντέλ
Άρτι αφιχθείς από τις Κάννες, ο Δημήτρης Δανίκας έκανε μια στάση στο πλατό της εκπομπής «Όλα μπάχαλο» το βράδυ της Δευτέρας, όπου μίλησε για όσα έζησε στο Φεστιβάλ των Καννών που παρακολούθησε από κοντά, αλλά και για την περιβόητη Adele Exarchopoulos και την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός.

Η συνέντευξη ξεκίνησε κάπως… απροσδόκητα με τον κριτικό κινηματογράφου να απευθύνει το λόγο στη Δούκισσα Νομικού και να λέει: «Να μιλήσουμε για την Δούκισσα, γιατί να μιλήσουμε για την Adele Exarchopoulos;», συνεχίζοντας μπροστά στους έκπληκτους παρουσιαστές: «Τη ρώτησα πριν αν είναι λεσβία και μου είπε ότι είναι straight», με το Θέμο Αναστασιάδη να τον ρωτάει γιατί το λέει αυτό και με τον Δημήτρη Δανίκα να απαντάει: «Είναι η εποχή τους τώρα»!

Φανερά «επηρεασμένος» από την ταινία «Η ζωή της Adele» που απέσπασε και τον «Χρυσό Φοίνικα» στο Φεστιβάλ των Καννών, με πρωταγωνίστρια την Adele Exarchopoulos, ο κριτικός κινηματογράφου είπε για εκείνη ότι «το πρόσωπό της στάζει χυμούς. Με το που το βλέπεις… τα χειλάκια της…».

Κλείσιμο
Αποκαλώντας τον Michael Douglas «γριέτζο», ο καλεσμένος του «μπάχαλου» συνέχισε μιλώντας για την ταινία του που πήρε επίσης μέρος στο κινηματογραφικό φεστιβάλ και στην οποία ο Χολιγουντιανός ηθοποιός υποδύεται τον gay: «Ήταν πολύ καλός όμως! Η καλύτερη ερμηνεία του!».

Για την βραβευμένη ταινία «La vie d' Adele» είπε: «Είναι πάρα πολύ καλή ταινία! Δεν είναι πορνογραφία. Ο Τυνήσιος σκηνοθέτης είναι πάρα πολύ έξυπνος. Έκανε μια cult movie για να απενεχοποιήσει το σεξ ανάμεσα στους gay, άντρες και γυναίκες», ενώ λίγο αργότερα δήλωσε: «Στην ταινία τα βλέπουμε όλα. Είναι περιγραφή κανονική. Και σε μια στιγμή, είναι η μια πάνω στην άλλη, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, σα να θέλει να διεισδύσει το ένα εργαλείο μέσα στο άλλο. Δεν είναι από το κεφάλι μου! Είναι η ταινία έτσι…! Στο κρεβάτι είναι δύο δεκάλεπτα καυτά, που τα κάνουν όλα, την 69, χτυπάει η μία τα οπίσθια της άλλης, τα πάντα… ό,τι μπορείς να φανταστείς το κάνουν. Όμως, η ταινία δεν είναι πορνογραφία, επιμένω σε αυτό!».

Μετέφερε, μάλιστα, και τα λόγια της ίδιας της 19χρονου ηθοποιού, η οποία έλεγε ότι «στη διάρκεια των γυρισμάτων αφήναν το σκηνοθέτη και αυτοσχεδιάζανε στο κρεβάτι! Η ίδια δηλώνει πάντως ότι δεν είναι λεσβία». Για το αν τελικά είναι η όχι Ελληνίδα, ο κριτικός κινηματογράφου είπε ότι όταν τη ρώτησε ποια είναι η σχέση της με την Ελλάδα, εκείνη του είπε «θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν είμαι Ελληνίδα, αλλά Γαλλίδα. Δεν έχω έρθει στην Ελλάδα ποτέ. Ο παππούς μου είναι Έλληνας από την πλευρά του πατέρα μου και το μόνο που ξέρω από Ελλάδα είναι η φέτα, δεν ξέρω ελληνικά». Στη συνέχεια τη χαρακτήρισε «εξαιρετική ηθοποιό με φοβερά σωματικά προσόντα. Τα χείλη και το πρόσωπό της στάζουν χυμούς, έχει ζωή! Της αρέσει να τρώει πολύ, να δοκιμάζει σάρκα, είναι σαρκοβόρο! Της αρέσει πολύ το κρέας».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Δανίκας αποκάλυψε «όταν είδα την ταινία, δεν ερεθίστηκα…»..

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης