Backstage με την Δέσποινα Βανδή

Backstage με την Δέσποινα Βανδή

Η τραγουδίστρια φωτογραφίζεται φορώντας τις δικές της δημιουργίες και ποζάρει όπως μόνο αυτή ξέρει μπροστά από τον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη...

Backstage με την Δέσποινα Βανδή
Η πρώτη συλλογή ρούχων της Eλληνίδας  star είναι γεγονός με την τραγουδίστρια να φωτογραφίζεται φορώντας τις δικές της δημιουργίες και να ποζάρει όπως μόνο αυτή ξέρει μπροστά από τον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη.

Το νέο αυτό εγχείρημα της Δέσποινας έχει την επωνυμία Despina Vandi for CHIP & CHIP με την ίδια να προτείνει ρούχα θηλυκά,  κομψά,  sexy και minimal όπως ακριβώς είναι και το δικό της ξεχωριστό στυλ με τις τιμές να είναι άκρως προσιτές.

Κλείσιμο
Η τραγουδίστρια σχεδίασε μια συλλογή για τις γυναίκες του σήμερα που αγαπούν να λατρεύουν την μόδα και να ξεχωρίζουν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Ρούχα στο χρώμα της πούδρας, στο κλασσικό μαύρο, το sexy κόκκινο και πολλά ακόμα άλλα είναι μόνο μερικά από αυτά που κάνουν την σύγχρονη γυναίκα να μοιάζει αλλά και να  είναι μοναδική.

Το styling της φωτογράφησης ανήκει στην Αλεξάνδρα Κατσαίτη ενώ το make up και τα μαλλιά στον Θάνο Βογιατζή. Τα ρούχα “Despina Vandi for CHIP & CHIP” μπορείτε να τα βρείτε στο ομώνυμο κατάστημα στην Κηφισιά και στα Σπάτα.



 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης