Η εξομολόγηση της Βίσση για το χαμό του πατέρα της

Η εξομολόγηση της Βίσση για το χαμό του πατέρα της

Η τραγουδίστρια μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και την πρεμιέρα της στη Θεσσαλονίκη...

Η εξομολόγηση της Βίσση για το χαμό του πατέρα της
Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του «Δώδεκα» στη σκηνή του «Odeon» στη Θεσσαλονίκη και λίγο μετά το χαμό του πολυαγαπημένου της πατέρα, Νέστορα, η Άννα Βίσση μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας, «Κοσμοράδιο», για την απώλεια του πατέρα της και την πρεμιέρα της.

Μιλώντας, αρχικά, για το θάνατο του πατέρα της, δήλωσε: «Είμαι όσο μπορεί να είναι κανείς καλά, μετά την απώλεια ενός από τους λίγους αγαπημένους μου ανθρώπους. Είναι άσχημο να χάνεις ανθρώπους που αγαπάς, πόσο μάλλον τον μπαμπά ή την μαμά. Ήταν μια στιγμή που κατάλαβα πόσους φίλους έχω, πόσους φίλους έχει η οικογένειά μου και συνειδητοποίησα πόσο σημαντική είναι η αγάπη και, κυρίως, η οικογενειακή, αλλά και των φίλων» και συμπλήρωσε: «Έχασα τρία αγαπημένα άτομα μέσα σε τρία χρόνια… Ο θάνατος είναι μέρος της ζωής μας, γι' αυτό και η ζωή έχει αξία. Πιστεύω πως μόνο με αγάπη ξεπερνάει κανείς τις άσχημες στιγμές της ζωής του».
 
Κλείσιμο
Για την πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη και τη δύναμη που πρέπει να επιδείξει πάνω στη σκηνή, είπε: «Στην αρχή νόμιζα ότι δε θα τα καταφέρω, γιατί έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες. Τραγουδώντας ξεχνάς και εκτονώνεσαι. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να ξεπεράσω τον πόνο μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης