Ά. Βίσση: Η αισθησιακή φωτογράφηση που συνέπεσε με το χαμό του πατέρα της

Ά. Βίσση: Η αισθησιακή φωτογράφηση που συνέπεσε με το χαμό του πατέρα της

Την κατηγορούν για «καυτές» πόζες, ενώ ο πατέρας της βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση...

Ά. Βίσση: Η αισθησιακή φωτογράφηση που συνέπεσε με το χαμό του πατέρα της
Την κατηγορούν για «καυτές» πόζες, ενώ ο πατέρας της βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Ο λόγος για την Άννα Βίσση που φέρεται να είναι έξαλλη με δημοσίευμα κυπριακού περιοδικού που τη θέλει να πόζαρε σε μια αρκετά σέξι φωτογράφησή -σε ένα κρεβάτι, με ένα λευκό σεντόνι να καλύπτει τα επίμαχα σημεία- την ώρα που ο πατέρας της βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου εκδοτικού οίκου, η Άννα έκανε τις «καυτές» πόζες την στιγμή που ο πατέρας της, Νέστορας, έδινε την ύστατη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή: «Η Άννα Βίσση αποχαιρέτησε τον  πατέρα της και κυπριακό περιοδικό διαφημίζει  ότι στο νέο του τεύχος που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα , ποζάρει στο εξώφυλλο η λαμπερή σταρ. Φήμες θέλουν την Άννα Βίσση να ήρθε στην Κύπρο, για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση του περιοδικού, τη στιγμή που ο πατέρας της βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο».

Κλείσιμο
Έξαλλη η τραγουδίστρια αφού ζήτησε να αποσυρθεί αμέσως το σχετικό δημοσίευμα, έχει ζητήσει να συναντηθεί με τον υπεύθυνο του εκδοτικού οίκου.

Ωστόσο, όπως δήλωσε στο Star Κύπριος δημοσιογράφος, η εν λόγω φωτογράφηση έγινε περίπου ένα μήνα πριν την εισαγωγή του Νέστορα Βίσση στο νοσοκομείο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης