«Οι Βασιλιάδες δεν κόβονται»

«Οι Βασιλιάδες δεν κόβονται»

Η «Σόφη» και κατά κόσμον Ευγενία Τσαούση έβγαλε για λίγο το στέμμα της και μίλησε για το ρόλο της στους «Βασιλιάδες» αλλά και για τη διακοπή των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς του Mega...

«Οι Βασιλιάδες δεν κόβονται»
Η «Σόφη» και κατά κόσμον Ευγενία Τσαούση έβγαλε για λίγο το στέμμα της και μίλησε στο περιοδικό «Celebrity» για τους «Βασιλιάδες», για τη διακοπή των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς του Mega και για τους άντρες.

«Δεν έχω παράπονο, οι άντρες με πλησιάζουν εύκολα αλλά δεν είναι εύκολο να με ''ρίξουν''. Οι πιθανότητες να φλερτάρω εγώ κάποιον είναι μικρές. Όταν, για παράδειγμα, πηγαίνω σε ένα μπαρ με την παρέα μου, το βλέμμα μου δεν ψάχνει τριγύρω. Είμαι με τις φίλες μου και τέρμα», είπε η ηθοποιός.

Όσο για το ρόλο της στους «Βασιλιάδες»: «Ο ρόλος της Σόφης για μένα ήταν πρόκληση. Γιατί δεν μοιάζουμε καθόλου σαν χαρακτήρες. Ερωτεύομαι πάρα πολύ δύσκολα και ποτέ δεν έχω μπλέξει σε ένα ερωτικό τρίγωνο όπως εκείνη. Δεν διεκδικούσα ποτέ τον ίδιο άντρα με μια φίλη μου, θα έκανα ένα βήμα πίσω. Άλλωστε οι έρωτες έρχονται και φεύγουν, οι φιλίες είναι αυτές που μένουν».

Για τη διακοπή των γυρισμάτων της σειράς, είπε: «Ακούγαμε και εμείς τις φήμες ότι η σειρά θα κοπεί. Οι υπεύθυνοι όμως μας είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τα γυρίσματα έχουν σταματήσει προσωρινά, αλλά δε με αγχώνει αυτό γιατί είναι μία δουλειά που αγαπάει ο κόσμος και είμαστε πολύ μπροστά σε επεισόδια. Το βλέπω και ως ευκαιρία για να ξεκουραστώ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης