Νέος Γολγοθάς για τον Ντίνο Καρύδη

Νέος Γολγοθάς για τον Ντίνο Καρύδη

Τη δική του σκληρή μάχη για τη ζωή καλείται να δώσει ο Ντίνος Καρύδης, καθώς τα αποτελέσματα της βιοψίας βγήκαν δυστυχώς θετικά...

Νέος Γολγοθάς για τον Ντίνο Καρύδη
Τη δική του σκληρή μάχη για τη ζωή καλείται να δώσει ο Ντίνος Καρύδης, καθώς τα αποτελέσματα της βιοψίας, που περίμενε με αγωνία τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του όλον αυτόν τον καιρό,  βγήκαν δυστυχώς θετικά.

«Ένιωσα σαν να με χτύπησε κεραυνός όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός», δήλωσε στην «Espresso» ο ηθοποιός, ο οποίος δε χάνει ούτε λεπτό τη δύναμη και το κουράγιο του. Στο πλευρό του οι δύο γυναίκες της ζωή του, η κόρη του, Σμαράγδα, και η σύζυγός του, Τζούλια. «Σ’αγαπάω μπαμπά μου, είμαι δίπλα σου», του είπε η κόρη του, ενώ για τη γυναίκα του, ο γνωστός ηθοποιός είπε:«Η Τζούλια, η γυναίκα μου είναι ο στυλοβάτης μου».

Μάλιστα, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Ντίνος Καρύδης ενημέρωσε με ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο για την κατάσταση της υγείας του: «Και κάτι να γελάσουμε. Μια κυρία μόλις έχει βγει από το ιατρείο. Όταν όμως φθάνει σπίτι, έχει ξεχάσει για ποια πάθηση της είπε ο γιατρός και τον παίρνει τηλέφωνο και του λέει: Γιατρέ μου ξέχασα. Τι ακριβώς μου είπατε; Δεν θυμάμαι. Κριός; Αιγόκερως; Ιχθύες; Παρθένος; Σκορπιός; Τι ακριβώς μου είπατε; Θυμίστε μου σας παρακαλώ. Και ο γιατρός: Καρκίνος κυρία μου. Καρκίνος. Η περίπτωσή μου». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης