Η αγωνία της Σμαράγδας Καρύδη για τον πατέρα της

Η αγωνία της Σμαράγδας Καρύδη για τον πατέρα της

Στο πλευρό του πατέρα της, Ντίνου Καρύδη, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Σμαράγδα Καρύδη, μετά την εισαγωγή του γνωστού ηθοποιού στο νοσοκομείο...

Η αγωνία της Σμαράγδας Καρύδη για τον πατέρα της
Στο πλευρό του πατέρα της, Ντίνου Καρύδη, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Σμαράγδα Καρύδη, μετά την εισαγωγή του γνωστού ηθοποιού στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της Αθήνας.

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας είναι η αφορμή που εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ντίνος Καρύδης, ο οποίος σήμερα θα υποβληθεί σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso».

Ο γνωστός ηθοποιός ένιωθε εδώ και αρκετό καιρό ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα, λόγω όμως των επαγγελματικών του υποχρεώσεων αδιαφορούσε για την υγεία του. Ώσπου οι ενοχλήσεις εξελίχθηκαν σε αιμορραγία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Κλείσιμο
«Από καιρό υπέφερα, αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν πήγαινα στο γιατρό. Ο Νίκος Μπουσδούκος με παρότρυνε στην πρόβα να πάω να με εξετάσουν. Πονούσα εδώ και πολύ καιρό στο κάτω μέρος της κοιλιακής χώρας και είχα και κάποια άλλα συμπτώματα. Όταν η κατάσταση επιδεινώθηκε, η γυναίκα μου και η κόρη μου με έφεραν στο νοσοκομείο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην εφημερίδα ενώ πρόσθεσε: «Ο γιατρός μου είναι εξαίρετος. Πάντα με το καλαμπούρι και το χαμόγελο στα χείλη. Δεν έχω λοιπόν καμία αγωνία που πάω στο… μαχαίρι, είμαι γερό καρύδι. Θα με ναρκώσουν και ό,τι ήθελε προκύψει. Ελπίζω να ξυπνήσω μετά την εγχείρηση. Ό,τι θέλει ο Θεός που είναι πάνω από όλα και όλους».

Εμείς να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά!
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης