Δούκισσα Νομικού: Ναι, έκανα πλαστική στήθους!

Δούκισσα Νομικού: Ναι, έκανα πλαστική στήθους!

Για τα ερωτικά της, είπε: «Είμαι καλά, είμαι ερωτευμένη, είμαστε μαζί με τον Χρήστο και αυτό μετράει»…

Δούκισσα Νομικού: Ναι, έκανα πλαστική στήθους!
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Δούκισσα Νομικού, η οποία αποφάσισε να μιλήσει για όλους και για όλα!

Μιλώντας στο περιοδικό «Down Town», η πανέμορφη Δούκισσα δεν δίστασε να παραδεχτεί τον έρωτά της για τον Χρήστο Χολίδη και να επιβεβαιώσει τις τελευταίες φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει πλαστική στήθους: «Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μ’ αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω», είπε.

Κλείσιμο
Για τον «καλό» της Χρήστο, δήλωσε: «Είμαι καλά, είμαι ερωτευμένη, είμαστε μαζί με τον Χρήστο και αυτό μετράει. Πραγματικά, δεν έχω να πω κάτι άλλο», και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει ζήλια μεταξύ τους. «Όχι μωρέ. Οι σχέσεις των ανθρώπων άλλωστε βασίζονται στην εμπιστοσύνη… Λέμε τώρα!».

Τέλος, η Δούκισσα, που φέτος θα παρουσιάζει φέτος το «Lifestyle» στο Alter και το «Just the two of us» στο Mega, μίλησε  για τους συναδέλφους της που έχουν μείνει χωρίς δουλειά; «Ως άνθρωπος, δε σου κρύβω ότι λυπήθηκα πολύ για όσους έμειναν χωρίς δουλειά αυτή τη χρονιά στην τηλεόραση. Περισσότερο στενοχωριέμαι γιατί με την αποχώρηση ενός ηχηρού ονόματος παίρνει η μπάλα και όλους τους άλλους που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες, οι οποίοι και λιγότερα χρήματα παίρνουν και περισσότερες ώρες δουλεύουν».







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης