Δούκισσα Νομικού: Γιατί αποφάσισε να μιλά για τον Χολίδη;

Δούκισσα Νομικού: Γιατί αποφάσισε να μιλά για τον Χολίδη;

Για την τηλεοπτική επιστροφή της με το «Laugh Attack» του Αnt1, το Mega, το Αlter αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού: Γιατί αποφάσισε να μιλά για τον Χολίδη;
Για την τηλεοπτική επιστροφή της με το «Laugh Attack» του Αnt1, το Mega, το Αlter αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε η Δούκισσα Νομικού στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» του Μακεδονία TV.

Αναφερόμενη στη συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ στην αρχή της σεζόν είχε ξεκινήσει στο Alter και θα συνέχιζε στο Mega με το «Just the two of us», η Δούκισσα είπε: «Τα πράγματα, ούτως ή άλλως, με τα δύο άλλα κανάλια είχαν παγώσει, οπότε αποφασίσαμε να συνεχίσουμε με τον Αnt1 και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Πήρα κατευθείαν τηλέφωνο και το Mega και το Alter, το συζητήσαμε και εξακολουθώ να έχω μαζί τους εξαιρετικές σχέσεις».

Όσο για τη νέα της εκπομπή η όμορφη παρουσιάστρια δήλωσε ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα: «Εμένα μου άρεσε, αλλά δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική, οπότε ακούω τις γνώμες των γνωστών αλλά και των αγνώστων μέσα από το Τwitter. Γενικά, πήρα πολύ θετικά σχόλια και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα», είπε, ενώ σε ερώτηση αν θα ξαναέκανε πρωινό η Δούκισσα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο. «Θα με ενδιέφερε οποιαδήποτε συνεργασία θα με έκανε να αισθανθώ άνετα. Το πρωινό το έκανα και μου άρεσε. Γιατί όχι;», ανέφερε.

Κλείσιμο
Όσον αφορά τώρα στην προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη, η νεαρή παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι πλέον μιλάει στα Μέσα για τον αγαπημένο της, λέγοντας: «Απλώς, τώρα έχω νιώσει καλύτερα με εμένα, νιώθω καλύτερα μέσα μου, είμαι πιο ώριμη και μπορώ να λέω πέντε πράγματα παραπάνω…Κατάλαβα ότι ακόμα κι αν κάτι το κρύβεις, πάλι βγαίνει προς τα έξω, άρα δεν έχει κανένα νόημα. Οπότε, καλύτερα να απολαύσω αυτό που συμβαίνει στη ζωή μου».

Δείτε παρακάτω το βίντεο...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης