Γιώργος Λιάγκας: Το αξίζουμε αυτό που ζούμε;

Γιώργος Λιάγκας: Το αξίζουμε αυτό που ζούμε;

Ο Γιώργος Λιάγκας ευχαρίστησε το κοινό για την αγάπη που έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα στην εκπομπή.

Γιώργος Λιάγκας: Το αξίζουμε αυτό που ζούμε;
Τελευταία εκπομπή για το 2011 είναι η σημερινή για το «Πρωινό mou» και ο Γιώργος Λιάγκας ευχαρίστησε το κοινό για την αγάπη που έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα στην εκπομπή. 

«Σήμερα είναι η τελευταία εκπομπή της χρονιάς, του 2011 που φεύγει. Θέλω να πω το εξής. Το 2011 ήταν μια πολύ άσχημη χρονιά για τη χώρα μας και μια πάρα πολύ άσχημη χρονιά για συναδέλφους μας. Για συνανθρώπους μας που έχασαν τη δουλειά τους, που έμειναν άνεργοι και είδαν τα όνειρά τους να γκρεμοτσακίζονται με την τεράστια οικονομική παγκόσμια κρίση, η οποία έχει πλήξει κυρίως τη χώρα μας. Ωστόσο, θέλω να πω γι’ αυτήν εδώ την παρέα, την παρέα του “Πρωινού mou”, ότι ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη χρονιά κι αυτό οφείλεται μόνο και μόνο σε εσάς που μας περιβάλλατε με τεράστια αγάπη. Και είναι πολύ-πολύ μικρό αυτό που εμείς καθημερινά μπορούμε να κάνουμε, έτσι για να σας κρατάμε τρεις ώρες συντροφιά. Να σας διασκεδάζουμε, να σας ψυχαγωγούμε και να σας ενημερώνουμε όποτε μπορούμε. Είναι πάρα πολύ μικρό αυτό που κάνουμε εμείς σε σχέση με την αγάπη που εσείς δείξατε σε εμάς. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά πάρα πολύ γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια μάλιστα, συμπλήρωσε: «Αισθάνομαι ότι ο κόσμος μάς έδωσε μια πάρα πολλή μεγάλη αγάπη και δεν ξέρω αν είμαστε και αντάξιοι αυτής της αγάπης. Καμιά φορά λέω “το αξίζουμε αυτό που ζούμε;”. Ειλικρινά», με τη Φαίη  να προσθέτει: «Τουλάχιστον είμαστε σίγουροι ότι προσπαθούμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης