«Η Φαίη δεν είναι έγκυος»

«Η Φαίη δεν είναι έγκυος»

Και ενώ οι τελευταίες φήμες θέλουν την παρουσιάστρια να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ο Γιώργος Λιάγκας φρόντισε να βάλει τέλος στα δημοσιεύματα περί δεύτερης εγκυμοσύνης της συζύγου του.

«Η Φαίη δεν είναι έγκυος»
Είναι τελικά έγκυος η Φαίη Σκορδά ή δεν είναι; Και ενώ οι τελευταίες φήμες θέλουν την παρουσιάστρια να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ο Γιώργος Λιάγκας φρόντισε να βάλει τέλος στα δημοσιεύματα περί δεύτερης εγκυμοσύνης της συζύγου του.

Μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής του, λοιπόν, ο παρουσιαστής διέψευσε όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα. Αφορμή στάθηκε το μήνυμα μιας ακροάτριας που έλεγε ότι δεν έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Τότε ο Γιώργος Λιάγκας αρπάζοντας την ευκαιρία, είπε: «Ούτε η Φαίη έχει χάσει όλα τα κιλά. Έχει χάσει, βέβαια, το 85% των κιλών. Αλλά εδώ βγαίνουν και λένε πως είναι έγκυος».

Και συνέχισε: «Το είπαμε αυτό, το ξαναείπαμε, αλλά κάποιοι επιμένουν…. Πέρυσι είχε γίνει ολόκληρο θέμα. Όταν είχαμε ερωτηθεί, είχαμε πει “όχι” αλλά είχαμε τονίσει πως όταν είναι κάτι να ανακοινώσουμε θα το πούμε. Και έτσι το κάναμε. Ουσιαστικά ψέματα δεν είπαμε… Φέτος, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, λέμε "όχι!"».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης