Τον "έψησε" για τα καλά η Δούκισσα μέχρι να πει το "ναι"

Τον "έψησε" για τα καλά η Δούκισσα μέχρι να πει το "ναι"

Το "κλικ" με τον Χρήστο Χολίδη έγινε εξ αρχής, όμως πέρασαν χρόνια μέχρι να καταφέρει να μπει στην καρδιά της...

Τον "έψησε" για τα καλά η Δούκισσα μέχρι να πει το "ναι"
Μπορεί μέχρι να παραδεχτούν τη σχέση τους να πέρασε καιρός, όμως πλέον η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης, δεν κρύβονται και μιλούν ανοιχτά για τον έρωτά τους.

Αυτή τη  φορά, μετά τη δήλωση του Χολίδη ότι η Δούκισσα είναι η πιο όμορφη Ελληνίδα, εκείνη αποκάλυψε στο «Πρωινό mou» πώς γνωρίστηκαν με τον αγαπημένο της, αλλά και πότε έγινε η πρώτη επαφή τους.

«Η πρώτη γνωριμία έγινε όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε το πρωινό στο Mega και εγώ ήμουν στο Life Style μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη. Είχαμε έρθει ως καλεσμένοι στον Όμορφο Κόσμο και έτσι γνωριστήκαμε. Απλώς τότε δεν ήταν οι συνθήκες κατάλληλες για να υπάρξει κάτι μεταξύ μας. Ωστόσο εμένα με είχε ιντριγκάρει λίγο όλο αυτό που έβγαζε προς τα έξω, αλλά επειδή εγώ είμαι πιστή και πολύ καλό κορίτσι δεν κάναμε τίποτα παραπάνω».
Κλείσιμο

Παρόλα αυτά η Δούκισσα αποκάλυψε ότι μπορεί να μην έγινε κάτι μεταξύ τους τότε, ωστόσο κατά καιρός αντάλλασσαν μηνύματα, τα οποία στο “Just” έγιναν κάπως πιο ...πιεστικά από μεριάς του Χρήστου, ενώ πρόσθεσε πώς:
 
«Επειδή ήμουν πολλές ώρες στο μοντάζ και έβλεπα τις πρόβες που έκαναν στο άλλο στούντιο, τον έβλεπα με τη Μαρία πόσο πειραχτήρι ήταν, κατάλαβα και κάποιες άλλες πτυχές του Χρήστου που δεν έχει βγάλει προς τα έξω». Μάλιστα εξομολογήθηκε πως είναι πολύ ευτυχισμένη. 

«Ο Χρήστος είναι πολύ τρυφερός άνθρωπος και τώρα καταλαβαίνω πώς για να τα λέω όλα αυτά στον αέρα είμαι πάρα πολύ καλά και ευτυχισμένη». Μάλιστα αποκάλυψε πώς είναι ο ιδανικός άντρας για εκείνη...


Δείτε το video:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης