Άννα Βίσση: Τώρα ζω το ρόλο της μαμάς πιο πολύ από ποτέ

Άννα Βίσση: Τώρα ζω το ρόλο της μαμάς πιο πολύ από ποτέ

«Τώρα πιστεύω ότι ζω το ρόλο της μαμάς πιο πολύ από ποτέ», εξομολογείται η Άννα Βίσση...

Άννα Βίσση: Τώρα ζω το ρόλο της μαμάς πιο πολύ από ποτέ
«Τώρα πιστεύω ότι ζω το ρόλο της μαμάς πιο πολύ από ποτέ», εξομολογείται η Άννα Βίσση στο κυπριακό «Μadame Figaro», όπου στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξής της μιλά για την κόρη της, Σοφία, με την οποία πλέον διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις.

«Η Σοφία είναι ίσως ο καλύτερος καθρέφτης. Με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω πολλά πράγματα και σαν κόρη και σαν φίλη μου. Είναι πολύ καλή και στα δύο. Φίλες γίναμε τα τελευταία χρόνια. Καταφέραμε να συμφιλιωθούμε σε πολλά πράγματα και πλέον τη ρωτώ για θέματα που θα ρωτούσα τον καλύτερό μου φίλο. Τώρα πια πιστεύω ότι ζω τον ρόλο της μαμάς όσο ποτέ. Κάνουμε πιο πολύ παρέα από ποτέ. Καμιά φορά σκέφτομαι πώς θα είναι όταν κάνει παιδί ή πόσο θα ήθελα να τη βοηθήσω. Να είμαι εκεί πιο πολύ από ό,τι φαντάζεται και όσο με χρειάζεται. Είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτήν, για την προσωπικότητα και τις ικανότητές της», λέει μεταξύ άλλων η Άννα Βίσση, ενώ δε διστάζει να αποκαλύψει πως όταν έγινε μητέρα ήταν αρκετά μπερδεμένη.

«Ήταν τόσο μπερδεμένη η δική μου ζωή όταν έκανα παιδί. Δηλαδή ακόμη προσπαθούσα να καταλάβω ποια είμαι, τι θέλω να κάνω στη μουσική και τι θέλω να κάνω ως άνθρωπος, είχα τη ζωή μου σαν γυναίκα του Νίκου, ένα μπέρδεμα όλα. Τώρα ας πούμε που κοιτώ πίσω, μετανιώνω που δεν είχα περισσότερο χρόνο. Κρίμα λέω να μπορούσα να το ξαναζούσα, για να της δώσω κι αυτό το κάτι άλλο. Η ίδια βέβαια μου λέει ‘τελικά ήσουν πολύ καλή μάνα γιατί όσα έχω πάρει από εσένα δεν θα μπορούσα να τα πάω από καμία άλλη», αποκαλύπτει η γνωστή τραγουδίστρια.

Σε ό,τι αφορά τώρα το γεγονός ότι είναι εδώ και καιρό μόνη στην προσωπική της ζωή, η ίδια αποκαλύπτει: «Έχω πολύ καιρό να φλερτάρω. Δεν θέλω. Δεν είναι κάτι που μπορώ να το εξηγήσω. Στο φλερτ και στον έρωτα πρέπει εσύ να είσαι ανοιχτός. Την τελευταία περίοδο, ήμουν σε μία άλλη φάση της ζωής μου. Νομίζω ότι θεραπευόμουν από μία περίοδο που ήταν πολύ δύσκολη για μένα και είχα ανάγκη να τη ζήσω. Νομίζω πως το γυναικείο παραθυράκι ξανανοίγει».

Δείτε παρακάτω...
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης