Άννα Βίσση: Μάλλον είμαι ένας ομοφυλόφιλος άνδρας

Άννα Βίσση: Μάλλον είμαι ένας ομοφυλόφιλος άνδρας

Λίγο μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι της Άννας Βίσση «Όσο έχω ζωή», η ίδια η τραγουδίστρια μιλά για όλα όσα εκείνα δεν ξέραμε για εκείνη, τον έρωτα, τα εκάστοτε δημοσιεύματα και πολλά ακόμη.

Άννα Βίσση: Μάλλον είμαι ένας ομοφυλόφιλος άνδρας
Λίγο μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι της Άννας Βίσση «Όσο έχω ζωή», η ίδια η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Down Τοwn» μιλά για όλα όσα εκείνα δεν ξέραμε για εκείνη, τον έρωτα, τα εκάστοτε δημοσιεύματα και πολλά ακόμη.

Χωρίς αναστολές και ταμπού η Άννα Βίσση αποκαλύπτει τον άλλο της εαυτό… «Ναι, λοιπόν, μάλλον είμαι ένας ομοφυλόφιλος άνδρας», λέει και συνεχίζει: «Έχω έναν αντρικό gay τρόπο να αντιμετωπίζω τα πράγματα. Ψυχικά και πνευματικά είμαι ομοφυλόφιλος. Μάλλον γι΄ αυτό όταν είμαι στο εξωτερικό , που δεν ξέρουν ποια είμαι , μου την πέφτουν οι gay. Μια μέρα θυμάμαι, σε ένα βενζινάδικο στο Λος Άντζελες, με σταματάει ένας τύπος και μου λέει: ”Είμαι gay, αλλά πρέπει να σου πω ότι είσαι η ωραιότερη γυναίκα που έχω δει στη ζωή μου.” Δεν το πίστεψα, γιατί μόλις είχα αγοράσει ένα περιοδικό με την Angelina Jolie στο εξώφυλλο. Παρ΄ όλα αυτά, μου έφτιαξε τη μέρα».

Για τη συμμετοχή της στη Eurovision, λέει: «Δεν ξέρω. Ξέρω ότι υπέφερα από εκείνη την εμπειρία. Έβγαλα δύο κάλους στις φωνητικές μου χορδές και έκανα εγχείριση. Το ίδιο βράδυ της Eurovision είχα χτυπήσει δύο κορτιζόνες για να τα καταφέρω. Μάλλον ήταν ένα αθώο λάθος η συμμετοχή μου εκεί, που προέκυψε από τον παρορμητισμό μου ως fan της Eurovision. Ας πούμε ότι ήταν το ποπ κόρν μου. Αυτό που μετάνιωσα είναι ότι του έδωσα πολλή σημασία, ενώ έπρεπε να το δω σαν κάτι που πάω να κάνω just for fun. Το είχα δει και λίγο πατριωτικά…»

Κλείσιμο
Όσο για το αν έχει πέσει στα πατώμτα για έναν άντρα,απαντά: «Στα πατώματα έχω πέσει. Νομίζω ότι οι φίλοι μου με λυπούνται πάρα πολύ στα γκομενικά. Βλέπουν μια γυναίκα που είναι τόσο σίγουρη σε όλα τα άλλα, και δεν μπορούν να ερμηνεύσουν την αντίδρασή μου σε αυτό...»

Πάρτε μια γεύση από τη φωτογράφησή της...





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης