Η μοναδική φωτογράφηση για το «Dancing on Ice»

Η μοναδική φωτογράφηση για το «Dancing on Ice»

Το «Dancing on Ice», κάνει  πρεμιέρα και οι δημοφιλείς celebrities είναι έτοιμοι να μας καταπλήξουν! Τι κι αν η θερμοκρασία είναι κάτω από το μηδέν, σε αυτό το φαντασμαγορικό show, όλοι είναι αποφασισμένοι να ανεβάζουν τον υδράργυρο κατακόρυφα… σε κάθε τους εμφάνιση.

Η μοναδική φωτογράφηση για το «Dancing on Ice»
Το «Dancing on Ice», κάνει πρεμιέρα και οι δημοφιλείς celebrities είναι έτοιμοι να μας καταπλήξουν! Τι κι αν η θερμοκρασία είναι κάτω από το μηδέν, σε αυτό το φαντασμαγορικό show, όλοι είναι αποφασισμένοι να ανεβάζουν τον υδράργυρο κατακόρυφα… σε κάθε τους εμφάνιση.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής Έλενα Παπαρίζου, Πέτρος Κωστόπουλους και Αλέξης Κωστάλας ένωσαν τις δυνάμεις τους προχθές σε μια εκπλητική φωτογράφηση για λογαριασμό του νέου τηλεοπτικού προγράμματος του ΑΝΤ1. Στη φωτογράφηση φυσικά συμμετείχε και η παρουσιάστρια του σόου Τζένη Μπαλατσινού, η οποία στέκεται ανάμεσά τους όρθια, κρατώντας και αυτή, όπως και οι άλλοι τρεις επώνυμοι, ένα ζευγάρι λευκά παγοπέδιλα.

Κλείσιμο
It’s show time λοιπόν... με «Dancing on Ice» και φιγούρες που κόβουν  την ανάσα, χορευτές που μαγεύουν  το κοινό και κριτική επιτροπή  που δεν αφήνει να πέσει  τίποτα... ασχολίαστο!  

Από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου  και κάθε Κυριακή στις 21:00, το «Dancing on Ice» είναι η νέα μόδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης