Ο Γιώργος Παπακώσταςμίλησε για το δοκιμαστικό του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο MasterChef.
Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», η πρώτη του συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη ήταν πολύ θετική, καθώς εκτίμησε τον επαγγελματισμό της.
Για την τηλεοπτική απουσία της παρουσιάστριας φέτος, δήλωσε ότι, αν και δεν βλέπει τηλεόραση, ανταλλάσσουν μηνύματα στο Instagram. Όσο για το MasterChef, εξέφρασε την επιθυμία να συμμετάσχει, αλλά μόνο αν το σόου διατηρούσε τον καθαρά μαγειρικό του χαρακτήρα, όπως παλαιότερα.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5k22vydg33t)
«Θυμάμαι πολύ καλά την πρώτη μου συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη, γιατί κάτι μου είχε φανεί παράξενο. Έστειλα μια λίστα από συνταγές, εκείνη διάλεξε μία και πήγα για να κάνω δοκιμαστικό μαγειρικής. Μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί από την πρώτη μέρα, κατάλαβα τον επαγγελματισμό της», είπε χαρακτηριστικά.
Παρακάτω εξήγησε: «Θέλει να δει πώς κινείσαι στην κουζίνα, πώς μιλάς, τι άρθρωση έχεις, πώς μαγειρεύεις. Μου άρεσε πολύ, γιατί εκεί κατάλαβα πως ο συνεργάτης που θα διαλέξει, θα την αντιπροσωπεύει».
Όσο για την απουσία της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση φέτος, δήλωσε: «Είναι μεγάλο πλήγμα. Εγώ δεν βλέπω τηλεόραση, οπότε για μένα δεν θα άλλαζε κάτι. Με την Ελένη ανταλλάσσουμε likes και μηνύματα στο Instagram, αλλά μέχρι εκεί. Όταν πηγαίνει ταξίδια, της στέλνω λίστες με εστιατόρια για το πού θα πάει για φαγητό».
Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο MasterChef. «Θα ήθελα να είμαι στο MasterChef, αλλά όπως ήταν παλιά. Μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί ήταν εντελώς μαγειρικό. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τώρα, δεν είναι κάτι που μου αρέσει, οπότε δεν θα το έκανα», είπε κλείνοντας.
Η τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη αλλά και οι πρωτοπόρες επιχειρήσεις δημιουργούν νέα δεδομένα στην αγροτική παραγωγή, συνδυάζοντας την αποδοτικότητα, με τη βιωσιμότητα και την παραγωγή με την αειφορία. Διότι η γεωργία του 21ου αιώνα οφείλει να είναι έξυπνη.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.