Αιμίλιος Λιάτσος: Γιατί έφυγα από το Star

Αιμίλιος Λιάτσος: Γιατί έφυγα από το Star

Έπειτα από οκτώ χρόνια συνεργασίας με το Star ο Αιμίλιος Λιάτσος αποτελεί πια παρελθόν από το σταθμό.

Αιμίλιος Λιάτσος: Γιατί έφυγα από το Star
Έπειτα από οκτώ χρόνια συνεργασίας με το Star ο Αιμίλιος Λιάτσος αποτελεί πια παρελθόν από το σταθμό. Δημοσιεύματα, εκπομπές ασχολήθηκαν με το «ξαφνικό διαζύγιο» δημοσιογράφου - καναλιού και τώρα ο ίδιος ο Αιμίλιος Λιάτσος μιλά στο περιοδικό «People» ξεκαθαρίζοντας τα πάντα.

«Εγώ έχω και μια παράλληλη δραστηριότητα, την εφημερίδα μου Παρασκευή+13, η οποία φέτος μπαίνει στον όγδοο χρόνο έκδοσής της και αυτό είναι τεράστια επιτυχία για τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε», ανέφερε ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «Ωστόσο, δεν σου κρύβω ότι τα τελευταία δύο τρία χρόνια είχα τεράστιο συνειδησιακό πρόβλημα με τις δύο ιδιότητές μου. Δηλαδή, ήμουν το πρόσωπο που εκφωνούσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ενός σταθμού -και αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να ήμουν πολύ προσεκτικός στο δημόσιο βίο μου, να μην προκαλώ με τις δηλώσεις μου, γιατί εκφράζω ένα ολόκληρο κανάλι– και, από την άλλη, έπρεπε να υπηρετήσω άψογα το ρόλο μου στην εφημερίδα. Λαμβάνοντας, λοιπόν, όλα αυτά υπόψη, αλλά και το ότι οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν και το κλίμα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για την Ελλάδα, είχα αποφασίσει μέσα μου και το συζήτησα με τα στελέχη του καναλιού πως φέτος θα ήταν η τελευταία μου χρονιά στο κεντρικό δελτίο του Star -παρόλο που είχα συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2012».
 
Σε ερώτηση αν ο ίδιος προτείνε τη διακοπή της συνεργασίας του με το Star, απάντησε: «Ναι, εγώ. Έχοντας κατασταλάξει πια ότι τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθώ σοβαρά με τη δική μου εταιρεία και επειδή το συμβόλαιό μου έληγε σε ενάμιση χρόνο, αποφάσισα να προτείνω ο ίδιος να διακόψουμε τη συνεργασία μας».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης