Θα εξάγει λάδι στην Αμερική ο Αλέξης Γεωργούλης

Θα εξάγει λάδι στην Αμερική ο Αλέξης Γεωργούλης

Ο Αλέξης Γεωργούλης από τη στιγμή που άρχισε να γνωρίζει την αγορά στις Ηνωμένες Πολιτείες και αντιλήφθηκε πως υπάρχει χώρος για ελαιόλαδο, άρχισε να σκέφτεται να κάνει εξαγωγές.

Θα εξάγει λάδι στην Αμερική ο Αλέξης Γεωργούλης
Ο Αλέξης Γεωργούλης επιστρέφει στο Λος Άντζελες -όπου ζει μόνιμα τα τελευταία δύο χρόνια κι ένας από τους επιπλέον λόγους της επιστροφής του είναι μια καινούργια εξέλιξη στα επαγγελματικά του σχέδια. Ποια είναι αυτή; Ο γοητευτικός ηθοποιός σχεδιάζει να εξάγει ελαιόλαδο στην Αμερική.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο Αλέξης Γεωργούλης από τη στιγμή που άρχισε να γνωρίζει την αγορά στις Ηνωμένες Πολιτείες και αντιλήφθηκε πως υπάρχει χώρος για ελαιόλαδο, άρχισε να σκέφτεται να κάνει εξαγωγές.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, στα σχέδιά του είναι να εξάγει ελαιόλαδο Λάρισας, Τυρνάβου και Αγιάς και ελιές για τους ομογενείς στις ΗΠΑ, αλλά και τους αμερικάνους που έχον στραφεί στη μεσογειακή διατροφή.

Στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει και η σκέψη η συσκευασία να φέρει το όνομα του, ενώ δεν αποκλείεται να φιγουράρει ο ίδιος και στην ετικέτα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης