Μαριάννα Τουμασάτου: Μικρή ασκούσα bullying και ντρέπομαι γι’ αυτό

Μαριάννα Τουμασάτου: Μικρή ασκούσα bullying και ντρέπομαι γι’ αυτό

Δεν το καταλάβαινα τότε αλλά με τα σημερινά δεδομένα είναι bullying, ανέφερε σε συνέντευξή της

toymasatoy_bullying
Η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε μια αναδρομή στα παιδικά της χρόνια και θυμήθηκε σε συνέντευξή της, ότι δεν είχε καλή συμπεριφορά.

Η ηθοποιός είπε στην εκπομπή «Δυο στις 10» ότι ως μαθήτρια είχε ασκήσει bullying σε άλλα παιδιά χωρίς όμως να έχει κακή πρόθεση. Αρχικά ανέφερε: «Καλό παιδί δεν ήμουν ποτέ. Κάτι για το οποίο ντρέπομαι και τώρα. Στο σχολείο έκανα bullying. Δεν το καταλάβαινα τότε, αλλά με τα σημερινά δεδομένα είναι bullying. Εγώ θεωρούσα ότι έκανα πλάκα τότε, προς Θεού δεν είχα κακή πρόθεση ποτέ».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ikvhc7yh5l)

Στην πορεία, δήλωσε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα bullying. Ειδικότερα, η Μαριάννα Τουμασάτου σχολίασε:

«Κι εγώ έχω υποστεί απίστευτο bullying. Καταρχήν με το ύψος μου, εγώ δεν είχα καταλάβει ότι είμαι κοντή μέχρι που μου το είπαν. Δεν σχολίαζα εξωτερικά χαρακτηριστικά, πιο πολύ το μπούλινγκ που έκανα εγώ είχε να κάνει με τα παιδιά που δεν τολμούσαν πολλά πράγματα. Μπορεί εκείνο το παιδί να μην είχε την υποστήριξη που είχα εγώ από το σπίτι μου. Το 2024 αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Την εποχή που πήγαινα εγώ σχολείο φαινόταν κανονικό… Αυτό εννοώ ότι δεν ήμουν καλό παιδί».



Ειδήσεις σήμερα:

Οι επίορκοι εφοριακοί στη Χαλκίδα έκαναν μαθήματα εκβιασμών ο ένας στον άλλο - «Αν δεν πάθει πατατράκ αυτή, δεν μαζεύεται»

Νέα ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: Πιθανό να μην εμφανιστεί ξανά δημόσια μέχρι το 2025

Κυνική ομολογία τρομοκρατών της Χαμάς: Πρώτα τη βίασε ο πατέρας μου, μετά εγώ και ο ξαδερφός μου, αφού τελειώσαμε τη σκοτώσαμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης